Pahar de măsurare mașină specială, inspecție de sticlă

1. Trei axe sunt toate de circulație instalate dispozitiv de protecție 2.Efficient capacitatea de a termina de măsurare complicată în cel mai scurt timp de masurare 3.World celebru controler de brand și sistem de măsurare pentru a garanta eficiența ridicată de măsurare

Detalii produs

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori din China și furnizorii de sticlă de înaltă precizie mașină specială de măsurare, de control de sticlă, este aici de așteptare pentru dvs. de contact.

Sistem complet de măsurare automată

Proiectat special pentru a măsura grosimea, planeitatea și urzeala glass.It poate îndeplini cerințele de măsurare diversificate.

Model de mașină:

Diverse 152005 Diverse 152005 Diverse 172005

Echipament Parametru

Gradul rasucire (mm): 0.015

Grosime (pm): 0,2

Parallelism (pm): 0,5

Sistem recomandat Probe:

1. Lumea controler de faimosul brand și sistem de măsurare pentru a garanta eficiența ridicată de măsurare.

2. Structura de tip deschis , poate oferi spațiu de măsurare larg.

3. Trei axe sunt instalate toate deplasările dispozitivului de protecție pentru a garanta siguranța și fiabilitatea de măsurare.

4. Trei axe sunt instalate servo motor de curent continuu , iar forma dintelui sistemului de conducere sincron centura pentru a garanta stabilitatea mișcării și precizia de poziționare.

5. clientelism specificațiile pentru a îndeplini cerințele diferite de măsurare, fără contact de măsurare pe suprafețele de lucru-piese pentru a termina măsurătoarea caracteristici prin sistemul de măsurare optic.

6. capacitatea de măsurare eficientă pentru a termina măsurătoarea cea mai complicată în cel mai scurt timp

7. Aplicarea mașinilor 21 elemente de tehnologie de compensare geometrie pentru a îmbunătăți precizia și stabilitatea în mare măsură.

8. Adoptarea FEM (metoda elementelor finite) și este optimizat pentru a asigura capacitatea de rezistență la deformare stabilă și fiabilă.

9. Design special canelură pe masa de lucru poate duce la măsurarea perfectă a ochelarilor.


Anchetă