Masina de masurare rapida a imaginilor, Masina de masurare a suprafetei de scanare, Masina de scanare 3D a suprafetei optice

1.Multi-filet de calcul, viteza mare de calcul.
2.Accesul rapid la suprafața datelor norilor de puncte pentru părți
3. Scanarea cultelor relicve și afișarea 3D

Detalii produs


A. Domeniul de aplicare a sistemului

Designul invers : Acces rapid la suprafața datelor punctelor din nodul de puncte, construirea unui model matematic tridimensional, astfel încât să se atingă obiectivul de design rapid al produsului.

Testarea produselor : controlul calității produselor de pe linia de producție, detectarea formelor și a dimensiunilor poziției, potrivite în special pentru detectarea rapidă și înaltă a preciziei pentru suprafața curbată complexă, pot detecta piese turnate, forjate, stampile, mucegai, plastic, lemn și alte produse.

Alte aplicații: scanarea culturală a relicvelor și afișarea 3D, operația de corectare a dinților anormale, chirurgia plastică și operarea suprafeței superioare.

QQ 截图 20170630093054.jpg

B. Advantage Technology Product

Tehnologia Advanced Core: Adoptarea unei tehnologii 3D de măsurare optică cu tehnologie avansată de măsurare optică avansată heterodiană, majoritatea obiectelor fără tratament cu pulverizare de suprafață pot fi scanate direct și pot scana obiecte colorate chiar și negre.

Viteză mare de măsurare: calcul multi-filetat, viteză mare de calcul. Un singur timp de calcul al scanării este de 2 ~ 4 secunde, care poate obține 1,3 ~ 4 milioane de puncte.

Lățimea de măsurare este reglabilă: în funcție de cerințele utilizatorului, echipate cu unul sau mai multe grupuri de lentile, care pot atinge o varietate de nivel de măsurare, o singură lățime de măsurare: 32mm × 24mm ~ 1000mm × 1000mm.

Cusătură automată: potrivirea globală a procesului de scanare, îmbinarea automată, susținerea pe baza caracteristicilor de referință și a măsurării caracteristicilor piesei de prelucrat.

Alegeți pentru a scana: Scanați cu eficiență ridicată, scanare selectivă manuală de selecție, îmbunătățiți eficiența vitezei de scanare și postprocesare.

Scanarea culorilor: În scanare, forma 3D a obiectelor în același timp poate, de asemenea, să scaneze și să trimită informații despre textura.

Funcția de post-procesare îmbogățită: optimizarea cloud-ului de reducere a zgomotului, suprapunerea nodului de fuziune (ștergeți suprafața suprapusă), funcțiile post-procesare automată a punctelor de tip cloud, cum ar fi găurile de umplere, triunghi.

Funcție bogată de analiză: Cu un interval de nori punct, o varietate de transformări de coordonate, elemente de montare, toate tipurile de funcții de analiză a unghiului și mărimii.

Efectuați o varietate de interfață de ieșire a datelor: Cloud Point (ASC, IGS), Triangular mesh (STL), Mapă textura (OBJ).

Date complexe: Funcția sondei optice poate fi convenabilă pentru măsurarea locașurilor de creastă, locație a găurilor.

Performanța produsului este stabilă: Zeci de utilizatori din țară și străinătate au confirmat că performanța sa este stabilă. Includerea mai multor utilizatori militari interni (academia chineză a testului de zbor, puterea aeronavei chinezești, materialul compozit, 43 institutul de cercetare etc.); Universitatea din Europa și Statele Unite ale Americii (universitatea din NEWCASTLE, universitatea din Glasgow, universitatea Purdue etc.), universitatea internă (universitatea Tsinghua, universitatea industrială Harbin, universitatea aeronautică și astronautică din Nanjing etc.).

Suport tehnic: Cercetarea și dezvoltarea independentă, dezvoltarea personalizată este flexibilă; Cercetare și dezvoltare puternică a echipei de tehnică de vârf pentru a vă oferi soluții complete și îndrumări tehnice.

QQ 截图 20170630093210.jpg

C. Parametrii

TIP

XTOM


Raza de masurare

400mm * 300mm

Parametrii de măsurare

Precizia măsurării

0.01mm

Punctul Dot

0.2mm

Distanța de măsurare

850mm

Măsurarea adâncimii

> 300mm

Parametrii camerei

Origine

Germania

Cantitate

2

Tipul interfeței

Rețeaua gigabit

Pixeli de cameră

2,3 milioane de pixeli ( 1920 pixeli × 1200 pixeli )

Distanța focală a obiectivului

25mm

D. Mediul de lucru

- Asigurați acuratețea și fiabilitatea sistemului de echipamente la măsurarea echipamentului;

- Putere: AC 220V plus sau minus 10% 50Hz + + 2% (împământare fiabilă);

- Timp de lucru: 0 ℃ -40 ℃;

- Temperatura de calibrare: 20 ℃ ± 2 ℃;

- Umiditate relativă: ≤ (70 ± 10)%;


Fiind unul dintre producătorii de frunte din China și furnizorii de mașină de mare viteză de măsurare rapidă de măsurare, mașină de măsurare a suprafeței de scanare, 3d mașină de scanare suprafață optică, este aici așteaptă pentru contactul dumneavoastră.
Anchetă