Cilindricitate Instrumentul de măsurare, detectare cilindrice

1. răzuirea circular precis importate din Germania Masina de 2.The este configurată cu caietul de sarcini diferite și lungimea de sonde rubin Structura de rulment 3. aerostatică este utilizat pe platforma rotarymeasurment de mare precizie

Detalii produs

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori din China și furnizorii de înaltă precizie instrument de măsurare cilindricitate, detectarea cilindrice, este aici de așteptare pentru dvs. de contact.

Aplicație:
Seria Leadsy de cilindricitate mașini de măsurare sunt utilizate în principal pentru măsurarea pieselor corpului revolving ale căror suprafețe variate sunt regulate sau neregulate, continuu sau intermitent, cum ar fi lor rotunjime, cilindricitate, linearitatea, concentricitate, coaxialitate, planeitate, paralelism, perpendicularitate, suprafețe ondulațiile și curând. În plus, analiza spectrală, analiza înălțimii valurilor, analiza shafts'curvature și analiza gama de salt pot fi efectuate pe aparat.
caracteristici:
1. Structura lagărului aerostatică este utilizat pe platforma rotarymeasurment de mare precizie, care nu se poate face axul principal al mașinii afectate de uzură, astfel încât durata sa de viață va fi prelungită.
2. În ceea ce privește achiziția de date, grilajul circulare precis importate din compania HEIDENHAIN în Germania , precum și în ceea ce privește tehnica, se realizează.
3. Mașina este configurat cu caietul de sarcini diferite și lungime de rubin probes.Furthermore, sondele speciale și punctele de fixare pot fi proiectate în funcție de nevoile clientului.
4. Mașina are funcția de puternic de analiză, cum ar fi liniaritate, cilindricitate, planeitate, paralelism, coaxialitate, concentricitate, ondulațiile și înălțimea valurilor analysis.It poate analiza spectrul de frecvențe de stat suprafața piesei și în cele din urmă și amplitudinea undei pot fi oferite.

Anchetă