Acasă > Stiri > Conţinut

UTILIZAREA CAD ÎN COORDONEAZĂ MĂSURARE MACHINE

bridge cmm

Coordonează măsurare machine a fost utilizat pe scară largă în mucegai, aerospatial si industria producătoare de automobile. Aplicaţie CAD în coordonează măsurare machine este utilizând software-ul dezvoltat de calculator să efectueze măsurarea avansat test.

Coordonează măsurare machine a fost utilizat pe scară largă în mucegai, aerospatial si industria producătoare de automobile. Aplicaţie CAD în metoda de testare a coordona meThis este de măsurare model CAD în software-ul în absenţa unor artefacte reale. Foarte mult reduce faza de detectare pentru funcţionarea obiectului efective de încercare, şi nu poate îmbunătăţi doar eficienta de detectare, economisi resursele de testare, dar reduce intensitatea muncii.

coordinate measuring machine cmm

CAD utilizat în producţia de inginerie inversă. Inginerie inversă este procesul de a emite desene sau datele relevante în conformitate cu piesa de lucru, comparativ cu procesul tradiţional în care să facă piesa de lucru în funcţie de desene sau date relevante. În inginerie inversă, în primul rând mai sus este de a utiliza trei coordonează măsurare machine să precis măsura formele de probe, şi apoi utilizaţi funcţiile de CAD pentru a se ocupa de date măsurate, şi generează apoi una sau mai multe CAD date format de fişier.

measuring system

Nano precizie configuraţia CMM are o functie puternic de software CAD care importa modelul CAD ce urmează a fi măsurate, şi se poate lucra în modul offline pentru a deschide software-ul de auto-învăţare funcţia, sistemul genera automat programul de măsurare, poate fi simulat de măsurare, afla greşeli de funcţionare în procesul de măsurare calea şi colectează puncte şi de a modifica programul. Măsurarea efectivă poate minimiza problemele posibile şi maxim garanta securitatea în procesul de măsurare.


Trei coordonează măsurare machine ca un fel de măsurare machine, deoarece are mare precizie de măsurare şi măsurarea eficienţei şi convenabil funcţionarea comune. Se pot realiza online de măsurare. Şi introducerea funcţiilor CAD, va aduce trei coordonate măsurare maşină mai mare folosind space.


E-mail:2972853095@QQ.com