Acasă > Stiri > Conţinut

Motivele pentru Produse ratacesc La brazilian personalizat (II)

Jan 12, 2017

3. MAPA

Ministerio da Agricultura, Pecuária e Abastecimento, care este Portuguesefor Ministerul Agriculturii, Zootehniei și Aprovizionare, MAPA, este agenția de reglementare responsabilă cu supravegherea importul de bunuri de origine animală și vegetală. Așa cum este cazul pentru produsele de sănătate sau de import cosmetice, importul de astfel de bunuri face obiectul unei licențe de import , care este necesar pentru a șterge mărfurile la vamă din Brazilia.

Compania importatoare bunuri de origine vegetală și animală trebuie să fie înregistrate MAPA. Pentru a vă înregistra, este necesar să se prezinte următoarele documente la SIF, Serviciul de inspecție Federal:

• Copie a actului constitutiv

• Copie CNPJ Card

• Înregistrarea Forma Companiei

• Declarația Importator de condiții adecvate pentru depozitarea produselor

De asemenea , este responsabilitatea agenților SIF pentru a supraveghea dacă importul de bunuri de origine animală și vegetală au fost legale. Acești agențiacorde o atenție deosebită pentru a stabili dacă cerințele sanitare au fost respectate, deoarece acestea ar putea compromite sectoarele din Brazilia care se ocupă de animale și legume.

De asemenea , obiectul inspecției MAPA este ambalajul sau paleții care au venit cu mărfurile. La transportarea mărfurilor în cutii de lemn , de exemplu, un certificat de fumigare sau certificat de tratament termic va fi necesar.

4. INMETRO

INMETRO impune ca unele produse, care pot fi găsite în acest articol,fie certificate pentru a putea fi comercializat în Brazilia, și aceleași reglementări sunt aplicate mărfurilor importate. În acest caz, produsul trebuie să fie certificate , fie prin:

• Un străin de reglementare agenție care este recunoscută de INMETRO

• INMETRO, la sosirea în Brazilia

Pentru toate produsele care sunt supuse certificării obligatorii de INMETRO, o licență specială este necesară pentru a le importa. Pentru toate cazurile prezente în Regulamentul Numărul 354 de către INMETRO, un Declaração de Liberação para IMPORTACAO de Produtos, portugheză pentru Declarația de lansare pentru importul de produse, trebuie să fie solicitate de la INMETRO.

5. Auditor fiscal al brazilian federal de venituri

Receita Federal do Brasil, care este brazilian federal de venituri, este responsabil de aplicarea reglementărilor vamale. În acest scop, auditorul fiscal al brazilian federal de venituri este , de asemenea , permisiunea de a supraveghea importul de bunuri în Brazilia și , astfel , pot confisca orice bunuri dacă înțeleg că există ceva în neregulă cu modul în care au fost tratate mărfurile cu, în special în proces de aterizare, chiar dacă documentele prezentate de importator au fost în ordine.


Notă: Articolul repost din Realogistics

http://www.realogistics.com/index.html