Acasă > Stiri > Conţinut

DIFERENŢA EBTWEEN FULL-AUTO SI SEMI-AUTO CMM

Jul 22, 2016


Trei CMM, de fapt, pot fi împărţite în full-automate, semi-automate si manuale tip. Automat este complet controlat de calculator, iar manualul este complet controlată de artificiale. Şi semi-automată este fără un complet automat AC rotative cap şi control sistem, Deci, atâta timp cât atunci când aveţi nevoie pentru a transforma AC unghi, va trebui să transforma unghi sondă manual. Să ne anunţaţi despre diferenţa dintre semi-automate şi automate!


A. diferenţa de preţ

Din perspectiva Cumparatorului, prima preocupare ar trebui să fie diferenţa de preţ, capul sondei semi-automate CMM este diferită de a celor full-automată. Manualul este mai ieftin decât automată...

B. acurateţe măsurare

Relativ la preţul, precizia de măsurare este unul dintre titlurile care pot testa produsul dacă calificat, astfel încât acurateţea mai mare poate duce la o mai bună calitate. Semi-automate, din cauza nevoia artificiale pentru a regla test, poate avea unele erori în procesul de măsurare. Full-automate este complet controlată de PC, care reduce eroarea artificiale. Deci relativ exactitatea automată CMM este mai mare decât a semi-automată CMM.

C. producerea eficienta

Rădăcină de o întreprindere este eficienta cu excepţia calitate. Full-automate CMM este controlat de calculator în procesul de măsurare, care trebuie doar inginerul situat în faţa calculatorului şi a pune în program. În timp ce CMM semi-automată este nu, din cauza impactului unui test manual. Atâta timp cât trebuie să transforme sonda cap manual, astfel încât semi-automate CMM are avantaje mai puţin decât cele full-automată.

Introducem diferenţa dintre CMM semi-automate si full-automate de mai sus. De fapt, nu pot spune care este mai bună, deoarece alegerea între full-automate si semi-automate este în întregime din cauza situației reale. Noi nu putem generaliza.