Acasă > Stiri > Conţinut

COMPARAŢIA DE ECARTAMENT ŞI CMM

Jul 19, 2016


Gabaritul este un instrument special produs pentru a controla toate tipurile de dimensiuni mecanice de întreprindere de producție industrială, care potrivit pentru masa produse produse cum ar fi piese auto, pentru a înlocui instrumente profesionale de măsurare, cum ar fi etriere, conectaţi ecartament, poziţia ecartament, etc. Puteţi face următoarele măsuri: cheia dispune de detectare, caracteristic linia de detectare, gaura funcţionale de detectare, detectare de zonă mare deformare în timpul procesului de asamblare, prototip montaj, stadiu incipient de funcţia detectare de potrivire şi aşa mai departe. CMM face parte dintr-un fel de înaltă precizie instrument de măsurare, aproape toate părţile pot fi măsurate, inclusiv precizie ecartament au nevoie de sprijin de CMM. CMM este un fel de mijloace de măsurare utilizate pe scară largă, dar CMMs nu sunt în general potrivite pentru măsurarea online. Există unele diferenţe mai jos.

1. Costa. Un timp investiţii de ecartament este mai mică decât cea a CMMs, dar ma gandesc pe termen lung, costul de CMM este mai mică decât costul de ecartament. Indicator de măsurare nevoie pentru a face modele de toate obiectele măsurate, cost este foarte mare. Şi CMM combinate cu fixare flexibila a avantajele de cost pe termen lung, deşi investiţia iniţială este mai mare si a costat anumite zilnice de întreţinere.


2. flexibile. Indicator este un fel de echipament pentru piese sau ansamblu de măsurare speciale, cele mai multe nu sunt flexibile. CMM combinate cu fixare flexibila poate măsura aproape toate tipurile de piese, flexibilitatea este foarte bun.


3. măsurare comoditate. Comoditatea de gabaritul este foarte bun, care trebuie doar să pună părţile în gabaritul. CMM combinate cu fixare flexibila care trebuie părţi fixe, instituie un sistem de coordonate, program, etc, dar pentru comoditate de măsurare, braţul portabil masina foarte mult satisface comoditatea de măsurare.


4. precizie. Precizia de fixare este în general ±± 0,15-0,2 mm. Dacă cu vernier caliper, nivelul de precizie este de până la ± 0,1 mm. CMM precizie pot ajunge la nivel de micron în general.