Acasă > Stiri > Conţinut

"Made in China", la Jocurile Olimpice Rio

Aug 23, 2016

La ceremonia de închidere Olimpice 31 este sarbatorit pe 21 August la Rio de Janeiro, Brazilia. Avem 70 medalii în total şi suntem mândri de toţi sportivii. Mai mult decât atât, MADE IN CHINA, de asemenea, pătrunde în acest Jocurile Olimpice. Şi acum, să ne mai multe detalii.

Făcut în bărbie- Metro

În noiembrie, 2015, 90 metrourile special pentru Jocurile Olimpice din toate a sosit în Rio.

R & D şi producător de "Olimpic Metro" este CRRC Changchun feroviare vehicule Co, Ltd. Acest traseu este planificat pentru a transporta 300000 de oameni în fiecare zi, care poate scurt timp de la oraş la zona de bază a Jocurilor Olimpice în termen de o jumătate de oră. Este, de asemenea, proiectat în funcţie de condiţiile locale şi circuit de trafic, care combina elementele culturale Brazilian. R & D din"olimpic" creează o istorie chineză serviciu pentru Jocurile Olimpice de peste mări.

Made in China – recipient de aer

Aparatul de aer conditionat de deschizătură ceremonie de site, care poate stoca 82000 oameni--Stadionul Maracana sunt fabricate în China.

Gree oferă aer-container şi servicii pentru locuri de Olimpice şi alte proiecte de sprijin, ceea ce înseamnă, de asemenea, că "Made in China" obţinut verificării şi aprobării de responsabilitate socială şi cuprinzătoare la OCOG.

Made in China - dispozitiv de control de securitate

Companii de chineză, Nuctech Co, Ltd şi Dahua Technology Co, Ltd, etc, asigura securitatea X-ray screening echipamente şi produse de supraveghere video.

Radiografie echipamente de scanare, tehnologie şi sferice de fotografiat va oferi securitate pentru Jocurile Olimpice de recunoaştere facială.

Made in China – sistemul de interfon

Sistemul de interfon de Jocurile Olimpice de deschidere şi închidere ceremonii, navigaţie jocuri şi satul olimpic sunt toate din China.

Chineză de comunicare intreprinderi, Hytera Communications Co., Ltd, oferi 1200 interfon digital pentru Comitetul de organizare, şi este, de asemenea, cu drepturile de proprietate intelectuală independentă XPT îmbunătăţită sistem cluster virtuale.

Made in China – maşini de inginerie

Partea de inginerie de maşini de cel mai mare număr şi mai mare scară Rio pe Olympic village este fabricat în china.

Made in China – echipamente de meci

Jinling sport Co, Ltd. oferă echipament de meci de volei pentru Olimpiada de Rio 2016.

Made in China – mascotele papusa

2.5 milioane de Mascotele Olimpice Rio, Vinicius, şi ecusoane comemorative zbura din China la Rio.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com