Acasă > Solutii > Conţinut

Metoda de tratament a vibraţiilor CMM al II-lea

Aug 05, 2016

În industria de fabricaţie moderne, trei coordonate de măsurare maşină este mai aplicate în procesul de producţie, ceea ce face produsul obiectivele şi cheie de calitate, schimbat treptat la inspecţia finală pentru controlul proceselor de fabricaţie. Prin feedback-ul de informaţii în timp util pentru a regla parametrii de echipamente de prelucrare pentru a asigura calitatea produsului şi producţia procesul de stabilitate şi de a îmbunătăţi eficienţa producţiei.

renishaw probe head

Deoarece există mai multe şi mai de măsurare aplicate de maşină în loc de producție, vibraţii devine o problemă recurentă. În timp ce utilizatorii în testul de prelucrare, dacă vibraţii date de trei coordonate maşină de testare este în afara intervalului, vor avea mare influenţă asupra precizia măsurătorii. În acest moment avem pentru a construi baza de speciale.

În cazul în care test de vibraţii date de trei masini coordonate este în raza de acţiune, în acest moment, locul de instalare instrument de măsurare trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

1. în toate direcţiile, panta terenului este, de obicei sub 5 mm/m.

2. teren rulment trebuie să fie mai mare decât suma de greutatea maximă de măsurare de maşini şi greutatea maximă de măsurare părţi.

3. instalarea zona maşină de măsurare trebuie să fără suprafață de activitate sau fractura

4. teren sprijinirea puncte şi punctele brute din jur trebuie să fie curăţate.

patent aibration cushion to reduce vibration

De asemenea, putem oferi CMM amortizare mecanism care este noastre brevet (brevete nr. este ZL 2014 2 0532122.0). Aceasta noua tehnologie practice este amortizare de cauciuc.

Şi poate întârzia vibraţii şi asigura acurateţea a maşinii.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com