Acasă > Solutii > Conţinut

Utilizarea și întreținerea componentelor pneumatice (II)

Apr 05, 2017

D. Folosirea mediului de dispozitiv de purificare a aerului

1. În procesul de prelucrare a aerului utilizat pentru componente, debitul de aer trebuiefie mai mică decât rata de procesare a aerului.

2. În procesul de prelucrare a aerului utilizat pentru componente, presiunea trebuiefie mai mică de 1,0 MPa.

3. Vă rugăm să nu folosiți dispozitivul de purificare a aerului în apă sau în mediul de vapori de apă sau a mediului înconjurat cu apă.

4. Vă rugămnu folosiți dispozitivul de purificare a aerului , în lumina directă a soarelui

5. Vă rugăm să nu folosiți dispozitivul de purificare a aerului la locul de muncă înconjurat de surse de căldură sau de radiații

Experiența arată că factorii de mai sus are o mare influență asupra ceașcă rășină. Când se folosesc în sistem nou și linia de conducte noi, vă rugămconfirmați pe deplin mediul înconjurător.

E. ajustare

Despre supapa de relief

1. Setați presiunea după confirmarea de intrare și de ieșire a presiunii. Dacă utilizatorul rotește roata de mână prea mult, aceasta poate provoca deteriorarea componentelor interne.

2. Pornirea roata de mână sensul acelor de ceasornic pentru a crește presiunea de ieșire, invers acelor de ceasornic la o presiune mai mică.

3. Verificați presiunea de intrare înainte de setarea presiunii.

4. presiunea de ieșire ar trebui să fie mai mică de 85% din presiunea de intrare ..

Produsele companiei au fost ajustate în mod eficient și corect înainte de livrare. Atunci când nu este esențial să setați presiunea, vă rugămpăstrați setările neatinse.

Întreținere F.

Utilizatorii ar trebui să continue de întreținere , în conformitate cu manualul. Utilizarea incorectă va duce la defectarea sau deteriorarea componentelor și dispozitive pneumatice.

De lucru 1. Întreținere

Este foarte periculos să abuzeze de aer comprimat. Vă rugămcontinuați înlocuirea cartușului de filtru și alte lucrări de întreținere după ce utilizatorul are experiență completă și cunoștințe despre componentele pneumatice.

2. Înainte de reparații sau întreținere, utilizatorul trebuie să taie alimentarea și a opri alimentarea cu aer, și confirmați presiunea reziduală este egală cu presiunea atmosferică din conducta.

3. Verificați periodic filtrul de aer, regulator de filtru, dispozitiv de ceață de ulei pentru a verifica dacă există fisuri, cicatrici și alte defecte de pe cupa de rășină standard , și fereastra de ulei. Dacă găsiți mai sus fenomen, vă rugămcontactați Nano pentru a înlocui în timp.

4. Verificați regulat filtrul de aer, supapa de reducere, dispozitiv de ceață de ulei pentru a verifica dacă există poluare pe cupa de rășină standard , și fereastra de ulei.

Dacă este murdar, vă rugămcontactați Nano pentru a înlocui în timp.

Vă rugămcurățați cu un detergent neutru. Dacă se utilizează abur, vă rugăm să nu pulverizați direct pe suprafata. (Cea mai mare folosind temperatura este de 60 ℃)


Vă rugămne informați dacă orice întrebări sau sfaturi

E - mail: overseas@cmm-nano.com