Acasă > Solutii > Conţinut

Utilizarea și întreținerea componentelor pneumatice (I)

Mar 27, 2017

A. Instalarea

1. Când instalați componente de procesare a aerului, vă rugămasigurați - vă că există spațiu suficient de întreținere.

2. Vă rugăm să nu instalați titlu sau componentele de procesare a aerului, capacul filtrului de aer și filtru de vapori de ulei trebuie să fie instalat vertical în jos.

3. Set de supapă de-a lungul direcției pentru a stimula presiune. Când setarea este finalizată, apăsați roata de mână în jos pentru a bloca valva.

B. Conductă de racordare

1. Pregătirea

Înainte de a conecta conductele, taiere năruie, ulei și praf ar trebui să fie complet cu sufletul la gură.

2. Metoda de bobinaj de bandă de etanșare

Când conexiunea firului se face, nu lăsați amenzi de fire și piese de bandă de etanșare în conducta. În timpul închiderii, 1,5 ~ 2 distanța firului nu este permis să fie sigilate în zona filetului.

Vă rugăm să nu folosiți etanșanți și adezivi care nu pot conține componentele sistemului de rășină deformare acrilice.

3. Nu amestecați admisie și evacuare a conductei de apă și conducta de aer.

4. Nu face componente pneumatice sub influența gravitației și un cuplu de îndoire.

IMG_4848_ 副本 .jpg

Alimentare cu aer C.

1. Despre mediul de lucru

Aerul comprimat este considerat ca mediu de lucru. În cazul în care utilizatorii doresc să folosească alt fluid, vă rugămcontactați compania noastra.

2. apa condensată este prea mult.

Când aerul comprimat conține o cantitate mare de apă de condens, apa condensată poate cauza defectarea mișcării componentelor pneumatice. De aceea, uscător de aer și colector de condens trebuiefie instalat înainte de a filtrului de aer.

3. Managementul Condensat de evacuare a apei

Odată ce utilizatorul a uitat evacuarea apei condensate în filtrul de aer, acesta va curge spre partea de apă, ceea ce duce la eșecul mișcării componentelor pneumatice.

În cazul în care utilizatorul are dificultăți în managementul de descărcare a apei de condens, folositi filtrul de aer , care are funcția de drenaj automat.

În ceea ce privește cerințele detaliate pentru calitatea aerului comprimat, vă rugămconsultați sistemul de purificare a aerului comprimat a companiei noastre sau contactați Nano pentru confirmare.

4. În cazul în care aerul comprimat conține substanțe chimice, ulei solvent organic, sare, gaze corozive etc. pot provoca defectarea sau deteriorarea componentelor pneumatice.


Vă rugămne informați dacă orice întrebări

E - mail: overseas@cmm-nano.com