Acasă > Solutii > Conţinut

Utilizarea MMC în producția de Automobile

Aug 10, 2016

În dezvoltarea rapidă a mediului de producţie industrială, R & D şi de fabricaţie a unui număr mare de piese mecanice complexe toate nevoie de tehnologii avansate de testare şi instrumente, în special în cercetare pentru utilaje precizie, producţia de maşini-unelte comanda numerica, piese auto productie, industria aerospaţială şi de creştere a industriei electronice. Coordonează măsurare machine, ca fiind unul important instrument de mare precizie, a fost mai mult şi mai apreciate de către cercetători şi producţia din cauza sale măsurare de dimensiune convenabil pentru a trei-dimensional spaţiu, care pot realiza on-line de detectare și măsurare automată.

În domeniul fabricatiei automobile, ţintă de calitate industriei moderne de fabricaţie este cât mai mult posibil pentru a menţine producţia de părți în conformitate cu cerințele de proiectare. Cu toate acestea, dacă pentru a asigura coerenţa procesului de producţie şi design, trebuie să fie pentru a controla procesul de fabricaţie. Cea mai eficientă metodă de a controla procesul de fabricaţie este de a măsura cu precizie dimensiunea, după obţine dimensiunea informaţii, analiză şi feedback-ul datelor de producție, astfel încât să continuu îmbunătățirii calității produselor. Procesul de control este nucleul de măsurarea cu precizie dimensiunea de piese de lucru. Trei coordonează măsurare machine este unul dintre cele mai eficiente metode pentru precis măsura şi evalua dimensiunea datelor. Şi se poate în loc de o varietate de instrumente de măsurare suprafaţă, instrumente de măsurare a avionului, combinaţie fixă sau personalizate de scumpe calibre şi precizia manual de instrumente de măsurare. Astfel foarte mult reducerea timpului necesar pentru a termina inspecţia vehicul complex. Trei coordonează măsurare machine poate oferi fabrica produsul control, maşină etalonarea, calitatea de client şi alte funcţii ta acelaşi timp furnizarea de date de dimensiuni, cum ar fi condiţiile de procesul de producţie de informaţii utile pentru controlul proceselor.

Aspectul corpului este ecranul mai intuitiv al vehiculului de proiectare şi fabricaţie nivel. Şi organismul de mare precizie este asigurarea forma frumoasa, economisirea de timp şi de calitate de automobile. Calitatea joacă un rol decisiv în competiţie. Deci, putem folosi inalta precizie, eficienta trei coordonează măsurare machine implementarea precizie testare analiză, monitorizare on-line si lot de monitorizare pentru producţia de industria auto.

Trei coordonează măsurare machine ca o precizie noi, eficiente, instrumente de măsurare a o avantaje foarte importante. Acum, acesta a fost utilizate pe scară largă în maşini de fabricaţie. Devine universal echipamente de testare moderne de control industriale şi de control al calităţii.


Vă rugăm să informaţi-mi dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com