Acasă > Solutii > Conţinut

Mentinerea orientate pagina măsurare Machine

Oct 12, 2017

Zilnic de întreţinere de aparatul de măsurare pagina este foarte important. Mai jos sunt unele erori comune, şi unele metode de bază de întreţinere sunt introduse. Sperăm că aceasta poate ajuta utilizatorul instrument.

1. sonda

Cea mai mare problemă atunci când se utilizează instrumentul de măsurare este precizia inexacte, care produce o mare eroare. De exemplu, precizia de x, y şi z axă este inexactă. În primul rând, x, y, unităţile de z şi x, y zabrele conducător practic sunt ajustate atunci când merg afară de fabrică, astfel încât nu despachetaţi-le, de îndată ce aţi cumpăra maşină. Pentru a evita impactul, atunci când se utilizează, ar trebui să fie atenţi atunci când se deplasează la maşină. În primul rând trebuie să instalaţi bloc staţionare de bancul de lucru pentru a preveni coliziunea din duce la o eroare de mare precizie.

În al doilea rând, contorul se așează într-un mediu uscat, curat si vibratoare. Asiguraţi-vă că există o cameră cu temperatură constantă şi se acoperă cu un capac de praf atunci când nu este în uz. În caz contrar, aceasta va duce la rugina pieselor instrument şi precizia de piese optice.

QQ图片20161213105144_副本.jpg

2.Eşecul de proiecţie

Ecran proiectie eşecul inclusiv sunetul, forţa de rotaţie frecare, planeitate, nu de numărare în timpul rotirii proiector, etc. Acestea pot fi rezolvate prin înlocuirea componentelor şi ajustarea părţi. De asemenea, nu poate folosi mâna pentru a atinge ecranul de proiecție, în cazul în care nu există pete de ulei tăvăli, poate doar utilizează degresate tifon pentru a atinge câteva cleanser esenta ştergeţi, apoi utilizaţi câteva apă curată pentru a şterge curat. Ştergeţi trebuie să fie blând

Proiecţie imagine defecte inclusiv imagine blur, contrastul lumină întuneric, întuneric zonă; sunt pete negre din imagine. Pentru a rezolva aceste probleme, putem înlocui filamentului, curăţaţi reflector, oglinda, sticla de bancă şi aşa mai departe. Instalaţi regulator de tensiune pentru a regla tensiunea pentru a stabiliza becul. De asemenea, reţineţi că lichidul de curăţare trebuie să fie moale cu un amestec de 1:4 alcool şi eter. Puteţi utiliza unele spala moale, cum ar fi peria pentru praful de pe suprafaţa.