Acasă > Solutii > Conţinut

Motive și soluții de a face cu CMM Oprire de lucru (I)

Feb 23, 2017

Coordonata de măsurare mașină (CMM) este un fel de produse integrate care integrează mecanice, electrice și software - ul, astfel încât este posibil vina va implica diferite aspecte, în diverse domenii. Mai jos, oferim soluții în conformitate cu principalele cauze ale CMM de lucru de oprire.

A. Temperatura

1.Temperature este cel mai mare factor afectat precizia mașinii de măsurare.

2.In măsurare sala mașinii, temperatură este în creștere de jos în sus. Și se schimbă tot timpul. Deci , fiecare axă răzuirea diferența de temperatură de temperatură și părțile vor influența precizia aparatului de măsurare.

Metoda-3.Non rezonabilă de control a temperaturii (deschis aer conditionat doar atunci când se utilizează, aproape de aer conditionat, de îndată ce opriți aparatul) poate duce la temperatura interioară instabilă. Temperatura se schimbă tot timpul. Mașina într - o stare instabilă, precizia de măsurare va fi foarte slabă.

Sonda PH20 cu sistem optic

Soluții și cerințe:

1.In măsurare software, putem ton influența temperaturii prin corecția liniară și corecția de temperatură.

Echipamente 2.Electrical, calculatoare și alte surse de căldură ar trebui să păstreze o anumită distanță cu mașina de măsurat.

3.It este mai bine pentru a alege de conversie de frecvență aer condiționat, poziția de aer condiționat ar trebui să fie rezonabilă de planificare. Vântul de aer condiționat suflă direct la aparat de măsurare este interzisă, din cauza diferenței de temperatură superioară și inferioară, ar trebui să facă direcția aeruluifie în sus , pentru a forma ciclu mare, menține echilibrul de temperatură a aerului din interior.

4.Open aer conditionat atunci când merge la muncă în fiecare zi dimineața, când închideți - off de lucru.

5.There trebuie să fie conservarea căldurii în camera de măsurare, ușile și ferestrele camerelor ar trebui să fie închise, pentru a reduce pierderile de temperatură, pentru a evita expunerea la soare.

6.Strengthen gestionarea de măsurare a camerei, nu dispun de personal suplimentar pentru a rămâne.


Vă rugămne informați dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com