Acasă > Solutii > Conţinut

Problemele și Dezvoltare tendința de măsurare fără contact Metoda

Oct 31, 2016

A. Măsurarea în timp real . În domeniul industriei, este important de a reduce costurile și de a îmbunătăți eficiența și calitatea, atât în timp real 3D câmp de măsurare a devenit probleme care trebuie rezolvate. În timp real de măsurare a formei 3D poate realiza de afișare și coordonate 3D măsurarea cu succes, controlul producției și a calității de detectare on - line, iar cheia este de a realiza calculul on - line de mare viteză.

B. Pentru cei care nu sunt vopsite cu o formă de suprafață și obiect de reflexie pot fi măsurate direct pe suprafață. Pentru cei cu suprafață reflectorizantă poate efectua măsurarea formei 3D , în această zonă are o nevoie stringentă, dar aproape nici o astfel de cercetare în acest domeniu. Conform tehnologiei de măsurare de curent în măsurarea cu reflexie pe suprafața formei suprafeței matriței, a cerut să folosească acoperit pe suprafața de pulbere, se va încetini viteza de măsurare și de a reduce precizia de măsurare.

C. Pentru a stabili standardul de evaluare a sistemului optic pentru trei măsurători dimensionale. O parte importantă a standardului ar trebui să fie incluse:

1. Dimensiunea, rugozitatea suprafeței și a componentelor de probă standard de materiale;

2. Modelul și de eroare matematice caracteristicile;

3. Viteza de măsurare și gama;

4. repetabilitate și procesul reapariție;

5. Procedeu de calibrare;

6. evaluarea fiabilității.

D. de mare precizie gamă largă de măsurare. Cele mai multe sistem de măsurare va stabili o precizie de compromis în funcție de domeniul de masurare, cu toate acestea, este nevoie , de asemenea , de mare precizie .

E. Măsurarea și optimizarea sistemului de calibrare și de proiectare senzor. Calibrare și optimizarea sistemului este cheia pentru a îmbunătăți precizia de măsurare.

F. Sublinierea scenarii cu constrângeri de sarcini. Selecția optimă în scopuri diferite de aplicare,stabilească un sistem de măsurare obiectiv și orientată spre sarcină.


Vă rugămne informați dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com