Acasă > Solutii > Conţinut

Efectul de presiune pe care este aer din CMM.

Sep 29, 2016

1. presiunea

Sub presiunea normală de lucru, este fixat grosimea spaţiul aerian între aer poartă şi Ghidul feroviar, care poate asigura repetabilitatea bunCMM. În cazul în care presiunea de alimentare cu aer fluctuează, schimbarea de pre-strângere forţa de aer care poartă în consecinţă va duce la schimbarea inter membrana spaţiu. Când spaţiul inter membrana devine foarte mici, nu există o anumite frecarea dintre aer poartă şi Ghidul feroviar, care poate cauza frecare relativă între purtătoare de aer şi Ghidul feroviar atunci când aparatul este pornit. Aceasta poate provoca chiar serios zgârieturi pe Ghidul feroviar şi influente maşină de performanţă.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

2. efectul cilindrul de echilibru

Cilindru de echilibru este folosit pentru a echilibra axa Z. Atunci când gravitatea axa Z este egal cu a atractiv forţa generată de presiunea de aer cilindru, axa Z va menţine echilibrul. Odată ce forța atractiv cilindru este la mai puţin de gravitate, sistemul întreg soldul va fi scăpat de sub control. Axa Z, precum şi şeful sonda va scadea în jos. Acesta poate deteriora sonda şi axa Z. Prin urmare, este foarte necesar pentru a garanta dreptul presiunea aerului comprimat pentru CMM.

 3D Measuring Machine

DeşiCompania noastraa luat o varietate de măsuri pentru a controla rezultatul negativ al fluctuaţiei de presiune de aer comprimat, pentru a garanta că puteţi utiliza CMM în mod normal, vă rugăm să strict controlul presiunii aerului din CMM.Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com