Acasă > Solutii > Conţinut

Note atunci când aleg CMM

Aug 24, 2017

A. domeniul de măsurare

Acesta este principalul factor care selectează CMM. Când avem de gând să cumperecoordonează măsurare machine (CMM), ne mai întâi ar trebui să ştiu periferice dimensiunile produsului, apoi alegeţi dimensiunea CMM. Atunci când alegeţi tipul Podul CMM, de exemplu, echipament pretul este proporţională cu durata de fază, astfel încât ne poate satisface doar domeniul de măsurare, nu urmărirea inutile gama mare. În cazul în care piesa de lucru să fie măsurat este doar o parte din întregul produs, atunci trebuie să alegeţi CMM care pot pune piesa de lucru întreg pe masă, în acelaşi timp să ia în considerare greutatea produsului, nu mai mult de CMM poartă limitele. Domeniul de măsurare este de asemenea afectat de sistem selectate sonda, deoarece sonda va prelua o anumită sumă de măsurare spaţiu.

1. sonda de rotaţie: în principal utilizate în producţie de tip CMM

2. sonda de tip fix: este utilizat în principal în tri-CMM

Nu există nici o eroare de rotaţie generate în timpul de rotaţie. Pentru că principiul de lucru de rotaţie sonda şi staţionare sonda diferenţe, astfel încât în alegereaechipamentul de măsurareatunci când există o diferenţă între domeniul de măsurare: rotirea sonda nevoie mai mare gama de măsurare. Pentru acelaşi-piesa de lucru, rotativ sonda în procesul de rotaţie va dura până spaţiu. În conformitate cu experienţa noastră practică, în alegerea CMM, dacă cu sonda de rotaţie, ia în considerare mai multe CMM gama.

Surmin_副本.jpg

B. acurateţe

CMM este instrumentul de măsurare pentru măsurarea dimensiunii geometrice şi forma poziţia eroare de piesa de lucru, care îndeplinește cerințele de precizie este ţinta preferată. Când este selectată CMM, putem compara măsurare precizia cerută de piesa de lucru măsurat cu care de aparatul de măsurare. Precizie comparaţie nu este un proces de comparaţie simplă. În specificația tehnică a maşinii de măsurare, două formule de calcul incertitudinea măsurării singur axiale lungime şi spaţiu, în general, sunt prezentate şi precizia măsurării repetate este dat. Când măsurarea se efectuează, incertitudinea măsurării parametrilor măsurată este limitată la un anumit interval. În general măsurătorile, multe puncte de detectare trebuie să fie măsurat. Pentru măsurarea forma pic toleranță, un număr mare de puncte de detectie sunt implicate în calcul, care vor genera erori.

În rezumat, utilizatorul ar trebui să selectaţi uşor mai mare de precizie (inclusiv precizie repetitive) CMM. Acest lucru nu este doar din cauza la complexitatea piesei, eroarea de punctul de măsurare de măsurare poate fi introdus este mai mare decât de aşteptat (decap de sondaschimbare sau mai mult prelungire bara vor introduce mai mare eroarea de măsurare), şi precizia de măsurare machine va fi diminuat cu folosind numărul creşte.

Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com