Acasă > Solutii > Conţinut

Multifuncționalitatea mașinii de măsurat video

Dec 14, 2017

Indiferent de ce instrument, atâta timp cât operăm, sperăm întotdeauna că acesta poate fi multifuncțional, deci, cum să realizăm multifuncția mașinii de măsurat video.

Deoarece software-ul de control al instrumentelor de măsurare video de două dimensiuni și combinația de instrumente de schimbare a uneia dintre dispozitivele multifuncționale pot completa artefactele într-un proces de prindere în mai multe etape, utilizarea tehnologiei multiple de detectare poate realiza, de asemenea, pentru o varietate de detectare a erorilor proiectului pe același instrument, care poate salva piesa de lucru de la un instrument la altul.

Cu toate acestea, există multe probleme care trebuie rezolvate

Există unele probleme care trebuie rezolvate prin utilizarea tehnologiei multi-sensing pentru a transforma vechiul instrument de măsurare a imaginii . Deși este destul de comună îmbunătățirea punctului unic al instrumentului de formare a imaginii la capul de declanșare a scanării, capul sondei video este limitat în mașina de măsurare video.
Acest lucru se datorează faptului că sonda video este de obicei mult mai grea decât capul de declanșare, iar structura mecanică a contorului vechi de imagistică nu poate suporta greutatea
În plus, utilizarea sistemului de senzori video necesită, de asemenea, un dispozitiv de iluminare special, care de obicei nu este disponibil pe contorul de imagini care utilizează capul de declanșareVă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

Email: overseas@cmm-nano.com