Acasă > Solutii > Conţinut

Verificarea metrologică a CMM

Jul 24, 2017

A. Influența temperaturii măsurătorilor CMM

CMM este un fel de sistem complex de măsurare care combină tehnologia optică, mecanică și electrică, cu calculatorul și controlul, astfel încât factorii incertați care afectează rezultatul măsurătorilor sunt mai mult, dar pentru mașină medie și mică, temperatura mediului deviază de la temperatura standard (20 ℃) Este principalul factor care afectează incertitudinea de măsurare. Pentru a face măsura CMM rezultatele corecte, temperatura mediului ar trebui să fie strict controlată în cadrul specificațiilor CMM.

B. Detectarea influenței sistemului asupra măsurătorilor CMM

În prezent, cea mai mare parte a sondei CMM este tipul de comutator, principiul său de proiectare duce la diferite puncte de contact atunci când detecția problemelor în poziție diferită. Prin urmare, sperăm că această eroare va fi cât mai mică posibil.

QQ截图20170724164226.jpg

C. 21 erori

Există trei axe de mișcare, există o eroare de poziționare și cinci erori geometrice ale fiecărei axe. Erori geometrice includ două direcții de eroare de direcție și o eroare de unghi de două direcții. Există 18 erori în totalul celor trei axe, plus cele trei axe între ele, un total de 21 de elemente de eroare.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com