Acasă > Solutii > Conţinut

Metoda se elimina eroarea CMM

Aug 26, 2016

In prezent, trei machine(CMM) coordonate de măsurare a fost folosit mai pe larg, dar orice precizia instrumentului software au efecte profunde asupra noastră precizia de măsurare. CMM ca fiind unul dintre cele mai comune software-ul de măsurare, pot exista multe probleme în procesul de funcţionare artificiale, ceea ce duce la influenţa precizia de măsurare. În căutarea pentru o modalitate mai eficientă de a reduce eroare a devenit o necesitate zilnica pentru industria de măsurare. Ceea ce este cel mai bun mod de a elimina eroare de trei coordonate, mai jos sunt câteva sfaturi:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Mai întâi de toate, atunci când suntem în căutarea de mod de a reduce eroarea a trei coordona instrument de măsurare, cea mai bună cale este să ia în considerare modelul sau configurare de produse cuprinzător, altfel se poate intoarce impotriva. Dacă suntem folosind un tip manual, fiecare operator în procesul folosind ar trebui să încercaţi să păstraţi aceeaşi viteză = punct de referință, astfel încât se poate maxim reduce eroare cauzată de operare artificiale.

În al doilea rând, dacă vom folosi Mașini automate de măsurare, la momentul fiecărei măsurări, automată elemente cu modul de viteză constantă, de măsurare se poate reduce foarte mult efectul forţei măsurare rezultatele măsurărilor. În plus, atunci când alegeţi elementele de măsurare, lungimea efectivă trebuie să fie lung pe cât posibil, în special elementul de bază. Acest lucru poate garanta efectul de măsurare.

Toate în toate, ca rolul de trei coordonate instrument de măsurare este mai importantă în viitor, utilizatorii se pot confrunta cu o mulţime de factori care afectează precizia, asa ca mai bine ne-ar putea ocupa de metoda de a reduce aceste erori pentru a obţine rezultate de măsurare mai precise.


Vă rugăm să informaţi-mi dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com