Acasă > Solutii > Conţinut

Influența asupra Scanning cauzate de CMM Dynamic Performance

Feb 16, 2017

01. Barieră de performanță dinamică

Coordonata mașină de măsurat (CMM) performanțele dinamice limitează precizia de scanare de mare viteză, intervine de mare viteza de scanare.

Scanarea de măsurare este diferit de tipul de declanșare , mașină de măsurat va moșteni sarcina de inerție în întregul proces, performanța dinamică este mai importantă decât performanța statică. Sarcina de inerție determină deformarea structurii mașinii de măsurare, și este dificil de prezis.

Sistemul de scanare tradițională se întâlnește precizia de scanare prin reducerea vitezei, aceasta este o metodă de compromis pentru barieră de performanță dinamică.

02. Eroare dinamică

Scanarea poate produce forță de inerție, în cazul în care nu modifică forța de inerție, va determina eroarea de măsurare.

În măsurarea punctelor discrete, imaginea de forța de inerție nu este semnificativă, dar atunci când scanarea, influența accelerației și sarcinile de inerție rezultate sunt evidente. Odată cu creșterea vitezei, accelerație , de asemenea , crește. De fapt, accelerația crește mai repede, într - o curbă tipică de pistă de scanare, rata de schimbare a accelerării pătratul ratei de schimbare a vitezei.

Sub condiția viteză mică, influența forței de inerție poate fi neglijabil. Cei sistem tradițional de scanare , fără nici o formă de compensare dinamică poate lucra numai în regiunea de viteză redusă. În cazul în care viteza crește, va deveni principalii factori care influențează performanța de măsurare. Și cea mai mare parte CMM este utilizat într - un mediu de producție , timpul de măsurare este foarte importantă. Dacă se poate finaliza măsurarea mai rapid, avantajul este foarte evident.


Vă rugămne informați dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com