Acasă > Solutii > Conţinut

Influenţa temperaturii şi umidităţii pe CMM

Sep 07, 2016

Temperatura normală de funcționare de trei coordonate măsurare machine(CMM) este 20 ℃±2 ℃, iar umiditatea este de 40-70 %. Temperatura de CMM este crescut de jos în sus, şi temperatura se schimbă de fiecare moment. Astfel încât diferenţa de fiecare axă zabrele temperatura şi părţi temperatura va influenţa trei coordonează măsurare machine precizie de măsurare. De fapt, dacă umiditatea este prea mare, este prost corodeazã bloc plutitoare şi unele componente de bază cheie de masina, care va afecta direct instrumentul de măsurare. Deci noi cât mai mult posibil pentru a asigura interior temperatura si umiditate controlate în limite normale, pentru a îmbunătăți precizia de trei coordonează măsurare machine.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Trei coordonează măsurare machine ca un fel de precizie de măsurare, în timp util de întreţinere poate prelungi durata de viaţă a maşinii, pot garanta exactitatea şi reduce rata de eşec.

Trei coordonează măsurare machine este strict pentru mediu, aşa că am trebuie să controleze strict cameră de temperatură şi umiditate.

Gaze care poartă de CMM este nu purta structura în teorie, dar dacă resursa aerul nu este curat, care este, cu ulei, apa sau impurităţi, care pot provoca gaze poartă bloc, mai în serios gaze poartă şi plutitoare feroviar zero. Aşa că ar trebui să verificaţi aer masina în mod regulat şi se scurge de apa, filtru curat în mod regulat şi separator de ulei-apă. Sursa de aer, de asemenea, trebuie să se acorde atenţie, aer compresor sau gas aprovizionare de gasholder, de asemenea, trebuie verificate în mod regulat.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com