Acasă > Solutii > Conţinut

Funcţia şi semnificaţia de măsurare tridimensională

Jul 19, 2018

Începând cu anii 1960, industria a atins mare dezvoltare. Cu creşterea producţiei industriale masini, auto, industria aerospaţială şi industriile de electronică, dezvoltarea şi producţia de diferite tipuri de nevoie complexe, avansate de testare tehnologie şi instrumente, care întruchipează trei coordonate de măsurare maşină şi 3D tehnologie de măsurare apare în acest moment istoric, şi dezvoltarea rapidă şi îmbunătăţirea.

Coordonează măsurare machine este o piatră de hotar în perioada de tranziţie de măsurare a instrumentului la modul manual clasică a tehnologiei moderne de testare automata. Coordonează măsurare machine Joaca un rol important in tehnologia de măsurare 3D în următoarele aspecte:

  1. Măsurarea dimensiunilor Galeria de suprafaţă roata forma complexa este rezolvata, cum ar fi poziţia de diametru şi gaura gaura caseta de parti ale corpului, lama şi uneltele, automobile si aeronave, etc.

  2. Precizia măsurării 3d este îmbunătăţită. În prezent, precizia single-axa coordonata de înaltă precizie, maşini de măsurare poate ajunge la o lungime mai mică de 1um, şi o precizie spaţiale bidimensional de mai mult de 1 ~ 2um. Pentru trei coordonate masina măsurare utilizate în atelierul de detectare, precizie de măsurare de fiecare axă, se poate ajunge la 3 ~ 4um.

  3. Dezvoltarea tehnologiei automate de producţie este promovat deoarece coordonează măsurare machine poate forma linia de producţie sau sistem cu CNC masini unelte de fabricaţie flexibilă şi centru de prelucrare.

  4. Odată cu dezvoltarea continuă de automatizare, măsurare eficienţa coordonează măsurare machine a fost îmbunătăţit foarte mult.