Acasă > Solutii > Conţinut

Diferenţa dintre CMM şi măsurarea normale (II)

Oct 17, 2016

Poziţia eroare este asociată cu factori de cantitatea reală pe modificările elementelor măsurat. Ca referinţă de piese reale are, de asemenea, forma eroare, astfel ea nevoie pentru a simula elemente de referinţă în măsurarea convenţionale, care folosesc de obicei suprafata cu forma suficient.

Atunci când se utilizeazătrei coordonează măsurare machine, avem nevoie doar pentru a măsura mai multe puncte de coordonate pe piesa de lucru, apoi eroare paralel poate fi calculată prin calculator. Precizie de măsurare depinde de precizia CMM, nu are nimic de a face cu artefacte de loc, deci mai aproape de situaţia reală de piese fiind testate.

Suprafaţă de măsurare pot fi împărţite în două tipuri: unul este teoria măsurate suprafaţă forma a fost cunoscut, atunci evalua suprafaţa reală, de fapt adesea necesită măsurarea curbate profilul suprafeţei eroare; Celălalt este teoria de forma curbată de suprafaţă este necunoscut, conform datelor măsurate efectiv, potrivit teoriei suprafata. Metoda convențională este folosit în principal pentru primul tip de măsurare.

În timpul procesului de măsurare prin utilizarea CMM, am doar nevoie pentru a plasa piese pentru a fi testate pe bancul de lucru, corect poziţionarea şi alinierea, măsoară mai multe puncte în modul de măsurare manuală, şi compara rezultatele măsurate cu contur teoretice.

Metoda convențională de măsurare are nu numai repetabilitate săraci dar eficienta scazuta de măsurare. Trei coordonează măsurare machine este mai greu să stăpânească decât mijloacele convenţionale de măsurare, dar se poate măsura geometrie dimensiunea şi forma în acelaşi timp. În poziţia eroarea de măsurare, nu avem nevoie de a utiliza dispozitiv auxiliar la simulare de referinţă. În plus CMM este cumare precizie de măsurareşi eficienţa de măsurare, care este o necesitate in productia de test de calitate.


Vă rugăm să ne informaţi dacă orice quesrions sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com