Acasă > Solutii > Conţinut

Diferenţa dintre CMM şi măsurarea normale (I)

Oct 13, 2016

Odată cu dezvoltarea industriei moderne, cerinţele de formă de piese mecanice, devin tot mai complicate, apoi, de asemenea, necesită o rapid şi de încredere metodă de măsurare să coopereze.Trei coordonează măsurare machine (CMM)ca un fel de înaltă precizie eficiente instrumente de măsurare, care respectă cerințele de mai sus. Prin urmare, este utilizat pe scară largă în maşini de fabricaţie, instrument de fabricaţie, industria electronică, industria aerospaţială şi naţionale de apărare. Adecvat în special pentru măsurarea parti ale corpului, matrite, turnare de precizie, auto shell, piese motor, CAM şi aeronave de tip corpului care cu spaţiu curbat suprafaţă părţi.

1. pentru măsurarea geometrice dimensiunea şi forma

Măsurarea piesa de lucru geometrie dimensiunea şi forma, metoda convențională, de obicei, trebuie să efectueze în mod independent. Mai ales în măsurarea piesei formă, are exigente cerinţe de piesa de lucru. Va costa mult mai mult timp decât măsurarea reale, cum ar fi atunci când măsurarea planeness în tabletă, avem nevoie să se adapteze rapid suprafata trei puncte în aceeaşi înălţime ca tableta.

Spre deosebire de metodele conventionale, CMM poate măsura simultan la dimensiuni si forma. Trei coordonează măsurare machine ceea ce priveşte obiectului măsurat ca colectarea unui set de puncte discrete. Potrivit obiectului măsurat şi cerinţe diferite, se măsoară numărul din colecţia de mai multe puncte discrete în locul obiectului de măsurat, prin calculul pentru a determina mărimea şi forma obiectului. Înainte de măsurare piesa de lucru, în primul rând este calibrarea sondei pentru a elimina influenţa de eroare din cauza schimbareastarea mediului. Şi apoi în funcţie de baza de proiectare a artefacte sau procesul de referinţă, avem nevoie să caute sistemul de coordonate piesa de lucru. Nu există nici o cerinţă de prindere piesa de lucru şi ajusta, avem nevoie doar pentru a ţine piesa de lucru să rămână stabil.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com