Acasă > Solutii > Conţinut

Dezvoltarea de măsurare în viitor

Nov 28, 2016

Măsurarea este un vechi şi în curs de dezvoltare de afaceri, este dezvoltat împreună cu dezvoltarea socială de tehnologie de producţie şi ştiinţă. În acelaşi timp ea marchează, de asemenea, nivelul de modernizare a unei ţări de măsurare de lucru. Lucrare de măsurare este o modalitate de a îmbunătăţi beneficiul economic de întreprinderi industriale, şi este, de asemenea, o asigurare pentru a îmbunătăţi producţia şi calitatea produsului.

În activităţi economice, mai mult de 80 % din Productia Industriala poate fi realizat numai după o măsurare, măsurare activităţile în ţările industrializate contribuie cu 4 % ~ 6 % a produsului național brut (PNB), măsurarea este "Ochiul" producţiei industriale. În ultimii 25 de ani, odată cu apariţia de laser 3D scanner şi tehnologia optică, tehnologia de măsurare a obţinut dezvoltarea rapidă. Ca rezultat, acest câmp va realiza în continuare dezvoltarea de caracteristici noi în viitor, care va spori capacitatea, controlul calității și testare. Eforturile de dezvoltare noi, de asemenea, va duce la schimbarea de procesul de fabricaţie.

Lucrarea de testare de Metrologie va fi mutat la laborator la atelierul de producţie. Tasta de această schimbare este portabilitatea, simplitate şi flexibilitate de echipamente. În plus, măsurarea vor fi implementate în cazul nici o interventie umana, procesul de fabricaţie va fi capabil pentru a corecta în sine, în funcţie de rezultatul de măsurare automată.

Deoareceechipamentul de măsurareeste mai aproape de atelier de producţie, trebuie să aibă simplitatea şi uşurinţa de utilizare, care pot face Producator piese de testare. Inspecţia şi controlul calităţii părţilor nu va mai fi un proces paralel, va deveni o parte integrantă a procesului de fabricație. Măsurarea se va efectua mai multe ori în procesul de fabricaţie, astfel există mai multe măsurători, înainte de piese de schimb este constituit.

Acum, mai multe şi mai multe operatorii trebuie să efectueze controlul de calitate şi testa direct în atelierul de productie. Atât echipamentul de măsură va fi mai intuitiv şi uşor de utilizat şi de înţeles. Nivelul de cunoştinţe şi profesionale necesare, de asemenea, va scădea.

În viitor, intervenţia va fi înlocuit de sistemul de măsurare automată. Pentru programare este probabil să fie coşmarul de Grupa de control al calităţii imediat, acestea vor fi mai înclinaţi să adopte integrarea software si hardware flexibil si intuitiv. La sfârşitul zilei, este doar un pic simplă, prin urmare, robot poate separa înregistrările şi transporta pe programare a căii.

În cele din urmă, măsurarea inteligent va fi o inversare completă a procesului de fabricaţie. Baza automatăsoluţie de măsurare, procesul de fabricaţie va realiza corectarea automată. De fapt, acest concept este dorinţa comună de multe futurists.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com