Acasă > Solutii > Conţinut

Dezvoltarea de instrument măsurare 3D tridimensional (III)

Oct 27, 2016

D. non-contact de măsurare

Metoda non-contact pentru a măsura tri-dimensională de piesa de lucru este în principal se referă la metoda optice. Există prezenţa de măsurare a forţei întradiţionale de măsurare contactmetoda. Are nevoie de compensare raza sondei de în cazul în care timpul lung de măsurare. Dar tehnologia optică de măsurare non-contact rezolvate problemele de mai sus cu succes si fi preţuite din cauza răspunsul său mare, de înaltă rezoluţie. Cu tot felul de componente performante, cum ar fi materiale semiconductoare laser, taxa - cuplaj aparat, senzorul de imagine, apariţia poziţia dispozitive sensibile şi aşa mai departe, tehnologia optică de măsurare non-contact devine rapid de dezvoltare. În ultimii ani, toate tipurile ofoptical măsurare tehnologie a realizat mare dezvoltare în domeniul său special.

Cu laser, metoda de scanare este adoptat în optică faimosul triunghi, cu taxa - cuplaj dispozitivul sau cu sentiment de poziţia dispozitiv sensibile să efectueze achiziţia de imagine digital cu laser. Bazat pe senzor CCD, care evita bunching punct de reflecţie şi dispersia luminii, iar rezoluţia de un singur pixel este mare. Deci, folosind CCD puteţi obţine o mai mare precizie de măsurare.

În general, pentru a garantade înaltă preciziede măsurare, etalonare trebuie testat pe suprafața care similar la suprafaţa obiectului.


Vă rugăm să infrom ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com