Acasă > Solutii > Conţinut

Dezvoltarea de instrument de măsurare tridimensională 3D (II)

Oct 24, 2016

B. Developemnt sistemului sonda

Încoordonează măsurare machine (CMM), implementarea componentelor care pot realiza măsurarea direct este sonda, acesta influenţează direct măsurare acurateţea, gradul de automatizare de funcţionare şi testare eficienta. Deci masina de coordonate producătorii şi cercetătorilor petrece mai multă energie pentru a studia performante sondă de măsurare.Sondapoate fi văzută ca un senzor, ale căror tip, structura, principiul, performanta este mult mai complicat cap apoi generale de măsurare.

În ceea ce priveşte studiul sondei:

(1) se cercetarii si dezvoltarii de o structură simplă, tip nou,precizie de măsurare tridimensionalăsonda, adecvat în special pentru măsurarea micro-piesa şi potrivite pentru sondă de măsurare de mare viteză.

(2) pentru a dezvolta sonda accesorii, extinde funcţia de a coordona masina.

(3) pentru a dezvolta sondă de măsurare non-contact şi îmbunătăţi precizia de măsurare şi extinde gama şi domeniul de aplicare.

C. avantaje şi dezavantaje ale CMM

Trei coordonează măsurare machine ca un modern mare precise şi cuprinzător instrument de măsurare, are avantaje semnificative inclusiv:

(1) Flexibilitatea puternice, care pot realiza coordonatele spaţiale punct de măsurare, puteţi măsura cu uşurinţă diferitelor componente tridimensional contur dimensiunea şi poziţia parametrilor;

(2) mare precizie de măsurare şi fiabilitate;

(3) pot realiza control digital de aritmetică şi program uşor, şi are un grad ridicat de inteligenta.

Cu toate acestea, trei coordonează măsurare machine are, de asemenea, propriile lipsuri. Primul este scump, mai mare cerinţe pentru operatorii.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com