Acasă > Solutii > Conţinut

Dezvoltarea de instrument măsurare 3D tridimensional (I)

Oct 20, 2016

Odată cu dezvoltarea rapidă a ştiinţei şi tehnologiei, multe zone tot mai sunt propuse la cerințele pentru a măsura dimensiunea şi forma parametru de piesa de lucru. În prezent deşi oamenii au dezvoltat cu succes mai multe tipuri de metode de măsurare, instrumente, toate acestea au limitarea costurilor, gama de măsurare şi precizie etc., care canand #39; t răspunde nevoilor de dezvoltare a ştiinţei şi tehnologiei. Mai jos sunt avantajele şi dezavantajele 3D de măsurare instrument.

A. Contact de măsurare

a. CMM

Trei metode de măsurare tridimensională de contact este dezvoltat de la tipul tradiţionale sonda. In zilele noastre,trei coordonează măsurare machine(CMM)este model de succes în dezvoltarea metodei şi utilizarea de instrumente 3D. Trei coordonează măsurare machine este nu numai un fel de multifunctionale de mijloace de măsurare, dar un fel de inalta precizie, puternic cuprinzătoare de masura geometrice. Este pe baza unor utilaje de precizie, design de instrument de precizie, tehnologiei electronice, tehnica de calcul, software-ul tehnologie şi de înaltă tehnologie.

Trei coordonează măsurare machine constă în general din structura principală, sistem de măsurare, sistemul de control,sistem de sonda, afişa dispozitiv, calculator, şi a echipamentelor terminale, cum ar fi imprimantele şi nume displayer. Relaţia lor este prezentat mai jos.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com