Acasă > Solutii > Conţinut

Soluţie de deformare a datelor şi aplicării CMM

Dec 08, 2016

Ingineria inversăeste o tehnologie CAD complexe, s-a bazat pe o mostră a produsului, utilizândtrei coordonează măsurare machinepentru a reconstrui modelare tridimensional de produse în PC, şi apoi finaliza proiectul produsului.

Pentru măsurarea produse mari şi flexibil, care are adesea deformări evidente, de măsurare a datele rezultate nu reflectă corect geometria produsului. Deci, elimina geometrice denaturare are mare importanţă pe modelare geometrică.

A. deformare prelucrare principiul

Deformarea produse pot fi reduse la un număr de formă simplă de suprapunere de liniare sau neliniare.

1. tracţiune deformare: lungimea piesei alungirea sau compresie

2. deformare de forfecare: două părţi de forfecare mişcarea relativă in directia forţă externă

3. indoire deformare: linia de centru a barei pentru a schimba de la linia dreaptă o curbă

4. torsiune deformare: O secţiune transversală de un bar în jurul axei de rotaţie

Deşi există patru forme de bază de deformare, dar există multe asemănări în natura, folosind aceste caracteristici pot simplifica modelul matematic.

B.The tehnica cheie în procesul de deformare

Pentru aceste piese de lucru cu forma complexa, date de punct este relativ dens pentru a face greu de recunoscut caracteristică piesa de lucru. În acelaşi timp, din cauza punctul contur piesa de lucru este suficient pentru a exprima corpul piesei semne, atât doar trebuie să se ocupe de deformare a ecranul de ieşire piesa de lucru punct de contur. După prelucrare, în conformitate cu informaţiile corecte a punctelor de contur, efectua acelaşi proces la punctele de contur interior, care nu au fost de ieşire.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com