Acasă > Solutii > Conţinut

Compoziția CMM

Jun 07, 2018

Trei instrumente de măsurare a coordonatelor sunt un fel de tehnologie digitală care transformă obiectele fizice într-un model CAD, este tabloul de bord al tehnologiei de reconstrucție a modelului geometric și al tehnologiei de fabricație, are și o funcție de măsurare puternică, NANO Metrology vă va da caracteristicile celor trei mașini de măsurare a coordonatelor.

În primul rând, trebuie știut că instrumentul de măsurare cu trei coordonate constă din patru părți, care sunt sistemul mecanic de bază, sistemul sondei , sistemul de control electric și sistemul de procesare a datelor. Sistemul mecanic principal al mașinii este alcătuit din trei axe cu axa X, axa Y și axa Z. Sistemul de prelucrare a datelor este software-ul de măsurare, care poate procesa valoarea măsurată a datelor părții și obține rezultatul final.

Datorită funcției sale simple, rezonabile și științifice, este una dintre cele mai eficiente pentru măsurarea și obținerea datelor despre mărimea pieselor, poate fi utilizată pentru a înlocui ecartamentul combinat scump și o varietate de instrumente de măsurare a suprafeței. În plus, poate simplifica și sarcina complexă de măsurare care necesită câteva ore pentru a lua zeci de minute sau chiar câteva minute, acest efect puternic nu poate fi atins de alte instrumente de măsurare.

surminS66_副本.jpg

Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

Email: overseas@cmm-nano.com