Acasă > Solutii > Conţinut

Instrumentul de măsurare automată a video

Aug 10, 2017

Instrumentul de măsurare automată a video este principalul echipament de măsurare al erei optice tradiționale, care a contribuit în mare măsură la dezvoltarea industrială în ultimele decenii. În comparație cu instrumentul de măsură tradițional, aparatul de măsurare video are înaltă precizie și stabilitate, care au promovat standardul înalt și precizia ridicată a industriei prelucrătoare și au devenit noul standard de măsurare al industriei prelucrătoare.


1.jpg2.jpg3.jpg


Masina de măsurat video ( VMM ) transformă modul tradițional de măsurare a instrumentului în proiecția optică pentru a spori măsurarea ecranului calculatorului în funcție de epoca imaginii digitale. Dezvoltarea tehnologiei de măsurare a arătat că există un produs tranzitoriu cu afișarea calculatorului de legătură, care este în prezent în faza de dezvoltare. Principiul de funcționare al instrumentului video se bazează pe tehnologia de măsurare a computerelor și pe software-ul de geometrie spațială. Instrumentul de măsurare optică automată poate fi împărțit în instrumentul digital de măsurare automată și în instrumentul de măsurare acționat manual.

Dezvoltarea erei digitale promovează tehnologia de măsurare de pas lung, oamenii de dragul cerințelor precise de proces, masina automată de măsurare video este, de asemenea, rezultatul inevitabil al The Times. La fel ca celelalte tehnologii digitale, VMM este compusă din software și hardware. Sistemul digital de imagistică, care are o minte asupra contorului video, a instalat software-ul cu propriul suflet. Tehnologia de măsurare intră în era digitală.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com