Acasă > Solutii > Conţinut

Aplicarea instrumentului optic de măsurare fără contact în industria plasticelor

Feb 01, 2018

Instrumentul de măsurare a imaginii fără contact este numit și instrumentul de măsurare optică 2D . Comparativ cu proiectorul tradițional, precizia măsurătorii este mai mare, iar operația este mai convenabilă. În comparație cu instrumentul de măsurare a contactului, este echipat în principal cu lentile optice pentru măsurarea scanării, fără contact direct cu piesa, ceea ce reprezintă cea mai bună alegere pentru măsurarea industriei plastice.

微信图片_20180201202846.jpg

Pentru detectarea produselor din plastic, cele mai multe dintre ele sunt dimensiunea planului, dimensiunea aspectului, grosimea și profilul piesei de prelucrat. Industria modernă de prelucrare a mucegaiului din plastic și de producție se dezvoltă rapid, odată cu dezvoltarea rapidă a concurenței pe piața industriei mucegaiului. Ciclul de prelucrare este scurtat și costul redus, dar precizia nu este redusă. Prin urmare, modul de îmbunătățire a capacității de producție a echipamentelor de prelucrare și de a avea o metodă eficientă de control al calității devine cheia succesului întreprinderilor de fabricare a mucegaiului din plastic în competiție.

În prezent, în întreaga industrie a materialelor plastice, există o mare diferență de calitate și performanță între loturi, motivul fiind că tehnologia de detectare nu este calificată. Instrumentul optic de măsurare NANO adoptă sistemul original de măsurare a performanțelor importate și sistemul software, care poate realiza o eficiență ridicată și o detecție precisă a masei. Potrivit pentru testarea pieselor de precizie și controlul calității. Este utilizat pe scară largă în industria de mașini, electronică, hardware, plastic, mucegai și alte industrii.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

Email: overseas@cmm-nano.com