Acasă > Solutii > Conţinut

Caracteristicile tehnice ale instrumentelor moderne de măsurare a imaginii optice

May 31, 2018

Instrumentele moderne de măsurare s-au dezvoltat de la măsurarea mecanică în trecut până la tehnologia de măsurare a imaginii optice fără contact, cu o integrare ridicată a integrării fotoelectromecanice. În comparație cu instrumentele de măsurare tradiționale, instrumentele optice de măsurare a imaginii fără contact au următoarele caracteristici principale:

A. Măsurarea diversității

Metodele moderne de măsurare includ măsurarea scanării cu laser și măsurarea optică a imaginii, în special măsurarea optică a imaginii, care au fost popularizate și aplicate în ultimii ani. Folosind tehnologia senzorilor, tehnologia electronică, tehnologia software și disciplinele integrate, cum ar fi tehnologia CCD optică, analiza procesării imaginilor și testarea produsului măsurat, rezolvă eficient incertitudinea cauzată de factorii umani asupra produsului, îmbunătățește acuratețea detecției.

blob.png

B. Măsurare de înaltă precizie

Precizia instrumentului de măsurare a imaginii optice a fost dezvoltată de la mm, micronometru până la nivelul nanometrului, gradul de precizie de măsurare are o dezvoltare mare, precizia măsurării optice a imaginii fără contact poate atinge nivelul micrometric și nanometric prin analiza științifică a metodei de procesare a imaginii , care oferă garanția fiabilă pentru dezvoltarea producției.

C. Măsurarea efectivă

Instrumentul optic de măsurare optică a imaginii poate realiza detectarea automată a masei, metodele tradiționale de detectare fiind manuale, detectare unică. Dacă vrem să facem producție în masă sau inspecție completă etc., poate provoca o eficiență scăzută a detectării și poate adăuga o mai mare incertitudine. Măsurarea optică a imaginii fără contact, prin intermediul servo controlului automat, cuplată cu echipamente rezonabile de inspecție a sculelor, va îmbunătăți considerabil eficiența și precizia detectării, potrivite pentru producția și detectarea în masă.

D. Diversitate Domeniu de măsurare

Același instrument de măsurare a imaginii optice poate detecta diverse elemente cum ar fi lungimea, unghiul și rotunjimea. Aparatele optice de măsurare a imaginii optice pot detecta simultan diferite elemente cum ar fi lungimea, unghiul, rotunjirea etc.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

Email: overseas@cmm-nano.com