Acasă > Solutii > Conţinut

Selecţie de sistemul de detectare CMM

Sep 04, 2017

Tipiccoordonează măsurare machine(CMM)sistemul de detectare este format din patru părți: cap, parte de extensie sonda, stylus ajustare sau extinderea şi stylus-ul de măsurare.

A. sonda

Thecap de sondatipuri disponibile includ contact, fara contact, manual şi auto. Sonda de contact manuală necesită utilizatorului să intervină, astfel încât programul componentă trebuie să fie suspendată în punctul de joncţiune, astfel creşte timpul de măsurare de controlul direct al calculatorului şi care afectează precizia măsurării. Selecţie de sonda ar trebui să ia în considerare ţintă precizie.

B. sonda extensia parte

Selecţie de partea de extensie sonda depinde de tipul de măsură necesare, precizie de măsurare, calitatea sondei folosite şi rigiditate în comun de sonda. Partea de extensie sonda este situat între sonda şi declanşare contact.

微信图片_20170821151502.jpg

C. parte de extensie stylus

Extensia de stylus şi adaptor poate permite măsurători pentru a ajuta la sonda detecta locuri greu accesibile. Componentele utilizate includ un ciolan de direcție, un stylus de tip stea. O extensie de simplu şi M3 / M2 şi M5 / M4 de adaptoare, care permit sondei pentru a conecta diferite subiect dimensiuni. Este important să reţineţi că în cazul în care stylus-ul folosit este mai mică decât dimensiunea firului, rigiditate a sondei poate fi redus, care va reduce precizia. Folosi un stylus-ul care este mai mare decât aţa de sonda, care va duce la un declanşator greşit.

D. stylus selecţie

Există două puncte principale să ia în considerare pentrustylus-ulselecţie, şi anume să îndeplinească cerinţele de contact, şi toate punctele de pe piesa de lucru este nu interveneau şi repetabile la punctul de contact.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com