Acasă > Solutii > Conţinut

Avantajele de manual, semi-automate și complet automate CMM

Trei coordonate mașină de măsurat (CMM) este un fel de mașină care poate reprezenta o formă geometrică, lungimea și circumferința unui cerc divizare în domeniul de aplicare al unui spațiu de măsurare. Acesta poate fi împărțită în tip manual, semi-automat și complet automat.

Semi-automate CMM, comparativ cu CMM automată, este lipsa de sistem complet sondă automată a acului . Când piesa de lucru se măsoară conform programului, o dată pentru a transforma sonda la unghi diferit, trebuie să folosească transformare artificială.

În ceea ce privește precizia, manual trei coordonate mașină de măsurare este o operație manuală pură, astfel încât eroarea aleatorie este mai mare de tip automat. Full-automate de coordonate mașină de măsurat în raport cu semi-automată, complet automat CMM este cu sistem de control automat în momentul măsurării, care poate efectua lot de măsurare prin programare. Deci , în comparație cu manualul trei coordonate mașină de măsurare, tipul automat îmbunătăți considerabil eficiența de detectare.

În ceea ce privește prețul, tip manual , deoarece nu există nici un sistem de control al mișcării, astfel încât prețul este relativ scăzut. În general, de tip manual are o cerință ridicată asupra operatorilor, cei mai mulți operatori de experiență au, precizia mai mare poate ajunge. În general, în cazul în care suma de control este mică , iar precizia nu este mare, se poate alege CMM manual. Tip semi-automat are anumite avantaje în comparație cu prețul CMM automat. Dar , pe eficiența de măsurare, complet mașină automată este mai bine.

Vă rugămne informați dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com