Acasă > Solutii > Conţinut

Măsuri de siguranţă de CMM

Sep 08, 2016

1. operatorul şi persoana de întreţinere trebuie să fie familiarizat cu cunostinte legate despre CMM. Ei, de asemenea, ar trebui să au legate de experienta. Apoi persoanele pot face operațiunea...

2. piesele mobile ale CMM au potenţial rău posibil pentru oameni. În timpul funcţionării, este strict interzisă pentru a pune corpul în spaţiul de măsurare a maşinii, mai ales capul sub axa Z.

3. în cazul în care aparatul se execută sau modul de aºteptare, nu macră pe masina sau de a sta pe masa de lucru.

4. în cazul în care aparatul se execută, nu locul alte muncă piese sau elemente în spaţiul de măsurare, în special orice parte a corpului.

5. nu loc orice element de pe calea ghid, mai ales chestii care este uleios şi murdare.

6. în cazul în care operatorul este locul sau să ia în jos piesa de lucru, vă rugăm să mutaţi componente legate de CMM poziţii în condiţii de siguranţă şi apăsaţi butonul de urgenţă, apoi locul sau de a lua în jos piesa de lucru.

7. cand stylus-ul este lovit accidental, CMM se va opri automat. Când sonda corpul sau capul şi axa Z lovit alt obiect, aceasta poate provoca daune la echipamente şi accesorii. Vă rugăm să apăsaţi butonul de urgenţă înainte de coliziune.

8. vă rugăm loc CMM în mediu de vibraţii.

Reguli generale:

a) după ce au o înţelegere aprofundată a modului de a lua măsuri de protecţie şi tratamente în caz de urgenţă, şi apoi încercaţi să executaţi la maşină.

b) sensibilizarea siguranţă să în cazul în care un factor care poate provoca accident de nesigure.

c) după ce au o înţelegere aprofundată a cum să ia măsurile de protecție și tratamente la urgenţă are loc, puteţi încerca pentru a porni maşina.

d) în mod regulat a verifica dacă unele părţi slăbiţi, cazi sau sa spart.

e) teak măsuri pentru a împiedica dispozitivele de siguranță să pierde eficacitatea.

f) în timp ce maşina este în curs de inspectate şi întreţinute, operaţiunea de maşină este interzisă.

g) nu este permis să utilizaţi CMM, în cazul în care data de acreditare este expirat.

h) o maşină rupt este interzisă folosirea. Vă rugăm să opri folosind-o imediat atunci când există ceva în neregulă cu masina.

i) vă rugăm să notaţi probleme atunci când utilizaţi de zi cu zi, inginerul postvânzare va rezolva problema cât de curând posibil.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com