Acasă > Solutii > Conţinut

Reverse Engineering (II)

Jul 10, 2017

Reverse direcția dezvoltării ingineriei și a tehnologiilor cheie

Modelarea geometrică este o legătură esențială în ingineria inversă , îmbunătățirea automatizării și generalitatea modelării geometrice este o direcție principală a cercetării ingineriei inverse. Acest tip de sistem de automatizare a modelarea geometrică a modelării geometrice are caracteristicile modelării caracteristicilor care reflectă intenția de proiectare, organizarea punctelor de date nu este limitată, modelul b-rep de ieșire este pe deplin compatibil cu sistemul CAD comercial existent. Tehnologia cheie a sistemului este extragerea automată a caracteristicilor, conexiunea netedă a suprafeței libere compozite.

3.jpg

Măsurarea CMM poate fi împărțită în două categorii: măsurarea contactului și măsurarea fără contact. Metoda de măsurare a contactului înregistrează poziția coordonată a suprafeței eșantionului prin contactarea cu eșantionul și poate fi împărțită în metode de declanșare a punctelor și de colectare continuă a datelor. Pentru industria aerospațială, pentru automobile și alte industrii și pentru măsurarea pieselor mari, pentru a îndeplini cerințele de precizie, folosim de obicei tipul de contact. Măsurarea triggerului punctului în tipul de contact poate fi proiectată manual, este posibil să se obțină mai multe puncte de măsurare în zone cu o curbură mare și mai puține puncte pot fi măsurate în zone relativ plane. În combinație cu metoda de modelare, măsurarea piesei poate fi planificată manual în funcție de caracteristicile diferitelor zone. Apoi putem obține caracteristicile principale și curbilinare care afectează forma celor mai mulți. Punctele de date pot fi organizate în funcție de necesități și pot reconstrui un software necesar. Apoi, modelul CAD al obiectului poate fi reconstruit în funcție de caracteristicile liniei și curbei și poate reduce volumul de lucru al prelucrării datelor.

Măsurarea fără contact Se bazează în principal pe principiile de bază ale opțiunii, acustice, magnetice etc. O anumită cantitate de simulare fizică este transformată într-un punct de coordonate pe suprafața eșantionului printr-un algoritm adecvat. De exemplu, măsurarea deplasării optice laser este aceea de a întoarce timpul de zbor cu laser în distanța dintre punctul măsurat și planul de referință. Datorită operațiunii simple, tehnologia de măsurare fără contact, reprezentată de metoda laserului, se dezvoltă rapid și a devenit din ce în ce mai folosită acum.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com