Acasă > Solutii > Conţinut

Inginerie inversă (I)

Jul 06, 2017

Tehnologia inversă numită și tehnologia inversă, care este un proces de reproducere a tehnologiei de proiectare a produsului. Înseamnă să Analiza inversă și analiza către un produs țintă, apoi deducerea și obținerea fluxului de proces al produsului, a structurii organizaționale, a caracteristicilor funcționale și a specificațiilor tehnice . Prin toate aceste procese, putem face un produs similar. Inginerie inversă provenind de la analiza hardware în domenii comerciale și militare. Obiectivul său este de a obține în mod direct analiza de proiectare a unui produs finit atunci când informațiile necesare privind producția nu pot fi obținute cu ușurință.

image.pngimage.png

   Scaner 3D       Masina de masurat masina rapida

Ingineria inversă poate, de asemenea, proteja proprietatea intelectuală. De exemplu, în domeniul circuitelor integrate, dacă bănuiți că o companie încalcă proprietatea intelectuală, puteți utiliza ingineria inversă pentru a găsi dovezi. Produsele oferite de Nano Metrology Au funcția inversă de inginerie care poate fi utilizată în următoarele domenii:

Designul interfeței. Din cauza interoperabilității, ingineria inversă este utilizată pentru a identifica protocoalele de colaborare între sisteme.

Domenii militare sau comerciale. Pentru a obține cele mai noi produse sau prototipuri de produse prin inginerie inversă.

Pentru a îmbunătăți documentul. Atunci când documentele originale au locul insuficient, ingineria inversă este utilizată pentru a obține datele necesare, pentru a suplimenta sau a înțelege cea mai recentă stare a sistemului.

Actualizarea sau actualizarea software-ului. Pentru nevoia de schimbare pentru funcții, conformare, cerință de siguranță, ingineria inversă este utilizată pentru a înțelege sistemele software existente sau moștenite, pentru a evalua activitatea necesară pentru actualizarea sau transplantarea sistemului.

Nu faceți nicio licență / copie neautorizată.

Analiza produsului. Ingineria inversă este utilizată pentru a investiga modul în care funcționează produsul, componentele, estimarea și eventualele încălcări.

funcţii

Ingineria inversă este utilizată pe scară largă pentru dezvoltarea noului produs și modificarea produsului, imitarea, testarea analizelor de calitate și alte domenii, rolul său este de a

1.      Reducerea ciclului de proiectare, dezvoltare, accelerare a modernizării produselor;

2.      Reducerea costului și a riscului întreprinderii de a dezvolta noi produse;

3.      Accelerarea modelării produselor și a seriilor;

4.      Potrivit pentru fabricarea pieselor de unică bucată și a loturilor mici, fabricarea mucegaiului.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com