Acasă > Solutii > Conţinut

Reverse Engineering Development Direction și tehnologii cheie

Jul 20, 2017

Modelarea geometrică este o legătură esențială în procesul de inginerie inversă , sporește automatizarea modelarea geometriei ingineriei inverse și versatilitatea este un punct cheie în cercetarea ingineriei inverse. Acest tip de sistem de automatizare a modelării geometrice a ingineriei inversate a reflectat caracteristicile modelării intenției de proiectare, ieșirea modelului B-rep fiind pe deplin compatibilă cu sistemul CAD comercial existent. Tehnologia cheie a sistemului este extracția automată a caracteristicilor, combinarea unei conexiuni netede de suprafață în formă liberă.

Îmbunătățirea integrării sistemului, unele lucruri nu sunt necesare pentru un model CAD sau pentru cele mai rapide produse de fabricație, care au nevoie de un sistem digital combinat direct cu CMM; În plus, unele produse (cum ar fi proiectarea formelor de injectare) necesită analiza CAE de mai multe ori, modelul CAE produs direct de punctele de date, ceea ce poate îmbunătăți considerabil procesul de proiectare și analiză a produsului.

微信图片_20170720090209.jpg微信图片_20170720090202.jpg

CMM poate fi împărțit în două tipuri: măsurarea contactului și măsurarea fără contact . Contactați metoda de măsurare prin contactul senzorului de probă cu eșantioanele și înregistrați coordonatele de pe suprafața eșantionului, care pot fi subdivizate într-un anumit tip de declanșare și o metodă de preluare a datelor de tip continuu. Pentru industria aerospațială, auto și altele, putem alege, în general, măsurarea contactelor pentru eșantioane mari, pentru a satisface cerința de precizie. Deoarece în măsurarea tipului de declanșare, putem planifica în mod artificial punctele de contact, cum ar fi obținerea mai multor puncte în zona de curbură mare sau curbură ascuțită sau mai puține puncte în zona plană. În combinație cu metoda de modelare, punctele de date pot organiza formularul necesar modelului de software re-construit în conformitate cu cerințele. Apoi, re-construiți modelul CAD în funcție de linia artificică până la linia caracteristică și grila curbă, ceea ce reduce dificultatea și volumul de lucru al prelucrării datelor. Singurul dezavantaj al acestei metode este ineficiența.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com