Acasă > Solutii > Conţinut

Pregătirea înainte de testare folosind CMM

Oct 26, 2017

1. operatorul trebuie să revină sonda înapoi la originea coordonatelor înainte de ridicarea formale-piesa de lucru, astfel încât să rezervăm un spatiu mai mare pentru ridicarea formale, care va facilita inspectarea buna de tot felul de obiecte de control mare. În acelaşi timp, când se montează piesa de lucru, ar trebui să fie stabilă, astfel încât ea nu poate lovi orice parte acoordonează măsurare machine.

2. în cazul în care operatorul doreşte să îmbunătăţească precizia de detectare a echipamentului, este necesar pentru a instala piesele corect pentru a se asigura acurateţea echipamentului. Operatorul trebuie să asigure cerinţele izotermice pieselor şimasina de măsurareinainte de instalare, asigurându-se că obiectele fiind testate sunt puse în echipamente de mai multe ore în avans.

3. operatorul are, de asemenea, pentru a stabili corect sistemul de coordonate în prealabil pentru a se asigura ea poate fi măsurată corect.

4. în cazul în care operatorul face program, este de asemenea important să se asigure că programul poate rula automat, prevenind sonda la interferenţa cu piesa de lucru şi provoacă program pentru a rula fără erori

5. după măsurare, imens de piesa de lucru trebuie să fi pus jos pe masă, în timp pentru a evita tabelul poartă prea mult de conditii, garantează eficienţa utilizării de echipamente.

6. trebuie să curăţaţi blat masa de coordonata instrument de măsurare în timp pentru a se asigura mediul de lucru şi să ofere o mai bunămediua personalului.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com