Acasă > Solutii > Conţinut

Clasificarea și aplicarea CMM portabile

Sep 20, 2018

A. Utilizarea CMM portabilă

1. Principiu de lucru CMM portabil CCD fotoelectric:

Componenta senzorului include cameră foto, bază de montare și trepied, iar sistemul de detectare include pixul de măsurare, setul de sonde și dispozitivul de comunicație fără fir. Folosind tehnica de fotogrammetrie digitală precisă, CCD măsoară coordonatele tridimensionale ale mai multor diode emise de lumină infraroșie (LED) încorporate în stiloul de lumină pentru a obține poziția și atitudinea stiloului de lumină în spațiu (parametrii șase-dimensionali). Deoarece sonda conectată la stiloul de lumină a fost precis calibrată, relația de poziție dintre sonde și stiloul de lumină este determinată în mod unic, astfel încât sistemul poate calcula cu exactitate coordonatele tridimensionale ale punctului de detecție.

2. Principiul de funcționare CMM portabil pentru braț:

O unitate inteligentă de senzori constă dintr-un senzor de unghi, un senzor de temperatură, un senzor de tensiune și un microcalculator cu un singur cip este aranjat în mașina de măsurare a brațului, unitatea senzor conectată prin conexiunea bus și comunică cu PC-ul prin interfață. Calculatorul cu un singur chip completează colecția fiecărui date senzor și încarcă datele pe PC, realizează comunicarea și prelucrarea datelor cu ajutorul unui computer cu un singur chip și transmite datele de coordonate software-ului standard de măsurare cu trei coordonate prin intermediul bibliotecii dinamice de legătură.

B. Advantage CMM portabil

Simplifică măsurarea anumitor produse care nu pot fi mutate pe bancul de lucru al mașinii. Poate fi plasat direct în produs sau instalat în componente, care poate fi măsurat direct acum, economisind timpul pieselor mobile, ceea ce face ca întreaga eficiență a muncii să poată fi îmbunătățită rapid.

Produsul poate fi măsurat în orice direcție, fără constrângeri de spațiu și orientare. Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei CMM , a devenit un produs indispensabil în procesul de fabricație a tehnologiei moderne, care este iubit și preocupat de diferiți producători și asigură calitatea producției fiecărui produs pentru producători.

Aplicații portabile CMM

Este utilizat în principal în mașini, automobile, aviație, industria militară, mobilier, unelte, prototipuri, mașini mici și mijlocii, scule și alte accesorii, mucegai și alte industrii în incintă, cadru, unelte, CAM, , măsurarea lamei, a curbei și a suprafeței curbe și așa mai departe, pot fi de asemenea utilizate în industria electronică, metalică, plastică și în alte industrii, pot fi toleranțele de dimensiune, formă, formă și poziție ale pieselor de lucru ale detecției de precizie, inspecție, cum ar fi măsurarea formei, sarcina de control al procesului.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

Email: overseas@cmm-nano.com