Acasă > Solutii > Conţinut

Prezentare video măsurare Machine

Sep 11, 2017

Acesta este dezvoltat de la proiector de tradiţionale bazat pe o combinaţie de lumină, maşină, de energie electrică şi calculator imagine tehnologie. Aplicabile la instrument, electronica, masini, hardware, plastic, etc, astfel încât acesta este utilizat pe scară largă în întreprinderile moderne.

Microscop optic mare putere va amplifica imaginea, apoi sistemul de CCD va amplifica imaginea la calculator, şi generează apoi inginerie completa de programe de calculator. (inclusiv conturul piesei de prelucrat şi de mărimea suprafeţei forma, unghiul, etc.). Schemele pot fi generate de formularul de Word, Excel şi DXF. Instrumentul de pagina, de asemenea, poate fi privită ca un dispozitiv de detectare in timp real. Dacă echipamentul este în conformitate cu cerințele produsului, nu va fi nici un lag de imagine. Dimensiuni masa de lucru, în general, este determinată de piesa de lucru.

initpintu_副本.jpg

Pe principiul de lucru, manualul complet automate, semi-automate, instrument de măsurare are o anumită diferenţă. Automat pagina instrument de măsurare este dezvoltat pe baza CNC imagine instrument de opticăinstrument de măsurare non-contact, sa mai puternic, mai mare precizie, operaţiunea este mai convenabil. Automat pagina instrument de măsurare pot realiza trecerea funcţiilor focus, studiu, invatare si memorie. Acest lucru va îmbunătăţi eficienţa de lucru, costul de economisire.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com