Acasă > Solutii > Conţinut

Eroare de CMM (I) de măsurare

Dec 29, 2016

În prezent,coordonează măsurare machine(CMM)este larg utilizat în industrie, este un fel de echipamente de măsurare uz general cu mare precizie, randament ridicat, este calitatea asigurare instrumente de prelucrari mecanice, mucegai fabricarea, producţie auto, industria aerospaţială şi alte industrii. Prin urmare, este important să utilizaţi CMM în producţie.

1. mecanica eroare

CMM în sine există erori din cauza piese de prelucrare, calibrarea şi alţi factori. De obicei, în funcţie de parametrii geometrici de eroare în toate gradele, împart erori trei poziţie, 6 Rectilinitate, 9 unghiul eroare şi 3 squareness. Total 21 de articole de parametru de eroare.

2. metoda eroarea de măsurare

CMM este folosit în dimensiunea eroare de măsurare de piese şi componente, forma şi poziţia de măsurare de eroare, mai ales a mare precizie, randament ridicat şi gamă largă de măsurare în formă de măsurare de eroare. Şi acolo sunt multe tipuri de metode pentru a măsura andamp forma; poziţia erori, GB1958-80andlt; Forma şi poziţia toleranţă test regulationsandgt; specificat există cinci principiul de detectare Eroare: faţă de principiile ideal element; principiul de măsurare coordonate; principiul de măsurare a parametrilor caracteristice runout. Şi este, de asemenea, liste de mai mult de 100 de tipuri de metode de măsurare. Daca nu folosim principiul de detectare dreapta atunci când măsurarea formular andamp; poziţia erori, aceasta va cauza eroare de măsurare. Prin urmare, persoanele implicate în exploatarea CMM trebuie să fie familiarizaţi cu metoda, în special pentru a detecta formandamp; de măsurare erorile de poziţie.

3. erori umane

Comune motive de eroare umană: record de puncte este luată în anumite condiții de încărcare. Eroare umană este apărute la manual de colectare puncte, viteza de măsurare de fiecare persoană este diferită, ceea ce duce la erori umane. Alte cauze de eroare umană este că este dificil de a colecta puncte în direcţia sa, atunci când elementele de măsurare. Sau ceea ce multe ori spunem că punctul de măsurare reale şi teoria cosinus eroarea de măsurare punct.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com