Acasă > Solutii > Conţinut

Eroarea de măsurare a CMM (II)

Jan 03, 2017

1. mediu temperatura

Lungimea E eroare de măsurare şi detectarea eroare R este eroarea în condițiile stipulate înainte de livrare, care, de asemenea, cunoscut sub numele de bază eroare. Primul pas al condițiilor de mediu este temperatura mediului ambiant. Temperatura mediului generale necesare este în termen de 20 ° C ± 2 ° C. mediu temperatura necesită nu numai CMM în sine dar şi piese pentru a fi testate să fie stabilă. Din cauza materialelor metalice afectate de temperatura va produce căldură santine rece micsora, astfel la temperaturi diferite, lungimea nu este la fel.

2.Environmental umiditate

Umiditatea trebuie să fie controlat în 35 ~ 65 % frecvent, umiditatea afectează nu numai eroarea de măsurare, dar, de asemenea, va serios daune ale aparatelor electrice de CMM, etc. Instalaţi dezumidificator în sala CMM, şi meciul cu umiditatea mediului. Dacă umiditatea este prea mic, care este mai mic de 35 %, este necesitatea de a creşte umiditatea este uşor mai mare de 35 %.

3. presiunea

În utilizarea condiţiile coordonează măsurare machine, presiunea trebuie să ajungă la o anumită valoare. Deoarece toate purtătoare de aer a CMM sunt purtătoare de gaz, presiunea scăzută a aerului va afecta grav eroarea de măsurare. Unii utilizatori înţelegere de acest lucru nu este suficient, o aerian general compresor staţie de alimentare cu aer prevăzută de fabrică, care să conducă la aer este extrem de stabil.

4.Electromagnetice

Electromagnetice afectează echipamente electrice de coordonează măsurare machine, deoarece câmpul electromagnetic a schimbat foarte mult, ceea ce va face coordonează măsurare machine produce eroarea aleatoare haotic. Prin urmare, nu există nici o orice transformatoare scântei electrice Masini-unelte, frecvenţa rezistenţă, sudare cu arc electric, decupare Sudor, cum ar fi puternic câmp electric, câmp magnetic, şi alte echipamente lângă coordonează măsurare machine camera.

5. vibraţiile

În cazul în care există unele sursă de vibraţii, de asemenea, se poate face CMM eroare, şi în cazul în care sursa de vibraţii este diferit, eroarea este diferit. Prin urmare, se impune că nu există nici o maşină de vibraţii, perforare maşină şi alte echipamente de sursă de puternic.

6. lumina

Lumina este, de asemenea, o chestiune de temperatura ambiantă, care uşor ignorate de oameni, mai ales fără căldură măsurile de conservare, configurarea windows, camera construit pe colt doua ziduri adiacente de măsurare. Sub lumina soarelui, temperatura va face diferit în sala de calculatoare, care va duce la o eroare de măsurare. Luminile de camera donand #39; t fi prea aproape de o parte a coordonează măsurare machine.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com