Acasă > Solutii > Conţinut

Introducerea aerului comprimat

Mar 06, 2017

Folosindu -se de presiunea aerului și a debitului de aer pentru a transporta pe tot felul de muncă se numește „tehnologie pneumatice“, iar aerul comprimat în stare se numește „aer comprimat“.

Aerul este materia primă a aerului comprimat, prin urmare, proprietățile chimice ale aerului comprimat este același ca și aerul. Ca sursă de energie, are caracteristica de siguranță ridicată, ferit de poluare, etc. În plus, capacitatea de stocare a aerului comprimat este foarte puternică. Atâta timp cât garniturile vasului de depozitare bine, energia poate fi păstrată în container tot timpul.

Aerul comprimat are multe avantaje ca un fel de putere, de aceea este utilizat pe scară largă.

1 (2) .jpg

Funcția de aer comprimat

Deoarece aerul este unul dintre mediul comprimat cele mai comune, aerul comprimat este ușor pentru a obține și nu poate provoca poluare, astfel încât aerul comprimat este utilizat în diferite domenii și industrii pentru a realiza automatizarea și pentru a economisi costurile forței de muncă.

Deci , din cauza caracteristica a aerului comprimat la presiune înaltă, este posibil să fie aplicate în industria de coordonate mașină de măsurat. Pentru CMM, aer comprimat are următoarea aplicație:

1. aer comprimat poate furniza energie pentru rulment de presiune statică de aer de tip ( de asemenea , numit lagăr de aer. Mai jos vom numi lagăr de aer).

Majoritatea CMM adoptă mișcarea de zero frecare rulment aer. Principiul este de intrare de înaltă presiune de aer comprimat de la intrare în lagăr aer, apoi curge aerul prin orificiul de pe suprafața lagărului de aer. Astfel, va exista un spațiu de aer ca o anumită grosime a filmului de aer între lagăr de aer și de ghidare fel. Filmul de aer poate face deplasarea pieselor în mișcare pentru a realiza aproximative de frecare la zero. În acest fel, se poate garanta activitatea normală a CMM. Prin urmare, aerul comprimat poate garanta activitatea normală a CMM.

2.The comprimat poate furniza energie pentru un echilibru cilindru.

În ceea ce privește mașinii de măsurat în coordonate , axa Z este în direcția verticală, astfel încât forța făcută de greutatea trebuie eliminate prin alte componente. Datorită avantajelor mișcării netede, poziționarea fiabilă, structură simplă și ușoară ajustare, cilindrul de echilibru este în prezent prima alegere pentru partea de echilibru a tuturor mașinilor de măsurat în coordonate. Funcția aerului comprimat de înaltă presiune este evidentă în sistemul de echilibru.


Vă rugămne informați dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com