Acasă > Solutii > Conţinut

Cum de a controla CMM Precizia în timp real

Jan 19, 2017

Mulți utilizatori nu sunt clare lor proprii coordonate mașină de măsurat (CMM) , de precizie , după folosind o perioadă de timp. Cum de a controla exactitatea CMM in timp real, aici recomanda unele metode de introspecție.

1. Utilizarea instrument de control standard

Cel mai bun mod de a verifica masina de precizie este cu instrument de control standard. Bloc Gage, gabaritul inel, sferă, de mare precizie unghi pătrat etc. Când se modifică temperatura sau precizia de măsurare mai mare nevoie, putem folosi mai sus instrument standard pentru a examina lungimea, rotunjimea, diametrul și alți parametri. Atunci când este necesar, putem efectua , de asemenea , pe o corecție corespunzătoare. Este foarte util pentru operator.

2. Utilizarea standard de lucru piese

Utilizarea standard de lucru pentru a inspecta piese de precizie mașină, dar este relativ mai complicată, se poate efectua doar într - o perioadă de timp. Mod mai convenabil este de a utiliza o lucrare piesă tipică, complet program automat de măsurare, măsurați de mai multe ori sub calibrarea mașinii bine. Apoi se calculează în conformitate cu regularitatea statistică și se înregistrează valoarea rezonabilă și intervalul de toleranță.

În cazul în care se simt nici o încredere din cele de mai sus două metode, puteți să ne contactați și vom oferi o varietate de servicii cu valoare adăugată.

Măsurarea actualizări de sistem

Configurarea sistemului de control de măsurare cel mai avansat în mașini de măsurare timpurie a clienților, ceea ce face întreaga mașină de măsurare pentru a face upgrade la nivel mondial actual de tehnologie avansată, îmbunătățirea eficienței de măsurare prin actualizare, finisare toate tipurile de lucru de inspecție.

Calibrare Precizie și corecție

Efectuează periodic calibrarea și corectarea mașinii pentru consumator pentru a face echipamentulmențină întotdeauna de înaltă precizie, eficiență ridicată, pentru a asigura acuratețea rezultatelor măsurătorilor.

Program de măsurare

Prin actualizarea și îmbunătățirea funcției de software pentru a satisface cererea clientului în măsura maximă, și oferă o varietate de software specializat pentru selectarea, dezvoltarea de soluții speciale de măsurare pentru clienții noștri.

întreținere

Efectuarea de soluții de înaltă întreținere periodică standard pentru clienți, asigura funcționarea fiabilă a mașinii de măsurare, prelungesc durata de funcționare a aparatului de măsurare. În același timp , pentru a furniza piese de schimb suficient de mașini de măsurare, face mașina dvs. de măsurare în utilizarea fără griji.

Antrenament tehnic

Potrivit folosind caracteristici, ceea ce face tutorial profesionale de formare personalizate, răspunzând la întrebări pentru a face să vă înțeleagă rapid abilitățile tehnice și de a îmbunătăți eficiența de detecție.

Pe site-service

Post-vânzare ingineri de service va oferi servicii la fața locului pentru clienții din prima dată, carepot permite să experiență cu adevărat NANO servicii aproape de calitate.

armătură

NANO poate furniza diverse sisteme de prindere funcționale portabil pentru simplu ambarcațiunile de măsurare.


Vă rugămne informați dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com