Acasă > Solutii > Conţinut

Cum se curata rigla de grilaj de CMM

Sep 02, 2016

Coordonate de mare precizie, maşini de măsurare este necesar pentru a lucra în mediu fără praf interior, temperatura trebuie să fie controlată între 18-22 de grade, umiditatea aerului controlate între 40 % şi 70 %. Atât de măsurare mediu trebuie să fie instalat cu echipamente de climatizare potrivită. Condiţionată utilizatorul poate alege să instalaţi uscator pentru a se asigura calitatea aerului. Deşitrei coordonează măsurare machine într-un astfel de mediu bune, rigla grilaj încă trebuie să fac periodic de întreţinere. Acest lucru poate asigura precizie de măsurare şi prelungi durata de viață a trei coordonate instrument de măsurare.

Grilaj conducător este componenta de măsurare precizie, menţinerea ei joacă un mare rol în îmbunătăţirea precizia de măsurare. Lovituri sunt notele de modul corect de a curăţa grilaj riglă:

În primul rând, Scufundati în minge absorbant cu alcool deshidratat, ia absorbant minge ştergerea dintr-o parte a domnitorului grilaj de partea cealaltă, şi apoi înlocuiţi-l cu vată curată pentru a şterge din nou. Vată nu se pot reutiliza şi nu trebuie să ştergeţi şi înapoi. Acorde o atenţie să fac ca să nu atingeţi capul de lectură în procesul de ştergere. Deoarece lectură cap este folosit pentru a citi tip senzor de calibrare, locaţia sa şi distanţa de la gratar sunt reglate în cu precizie. În cazul în care aceste lucruri sunt modificate, va provoca erori de citire care nu se poate porni sistemul, deci asiguraţi-vă că să acorde o atenţie la ea; Si nu lasa zgomotul de bumbac fibră stick pe gratarului, fibra de adsorbţie va produce electrostatica a afecta lectură capul. Grilaj domnitor nu ar trebui să fie şters frecvent, sfert sau o jumătate de an este OK.

Pentru Renishaw deschis grilaj conducător, acolo este un fel de film protector pe stratul de grilaj riglă. În cazul în care doriţi să-l curăţaţi, pătrunde în flannelette cu apă pasc sau să ştergeţi cu etanol anhidru. Dar calitatea de etanol anhidru trebuie să fie ridicat, care nu trebuie să conțină metanol, pentru că metanol este coroziune de film protector.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com