Acasă > Solutii > Conţinut

Cum de a alege UPS pentru CMM

Oct 19, 2017

În primul rând, asiguraţi-vă că puterea echipamentului, în general, ordinare PC sau industriale de putere este în jur de 200 w, MAC este în 300 w, server între 300 w şi valoarea de putere 600 w, alte echipamente se poate referi la manualul aparatului.

În al doilea rând ar trebui să ştie puterea nominală de up-uri, există două metode: puterea aparentă (VA) şi reală putere (W), deoarece existenţa puterii reactive cauzată de diferenţele, raportul de conversie este: puterea aparent * factorul de putere = putere reală .

Factorul de putere de rezervă şi online interactive este între 0,5 și 0,7, iar factorul de putere online este, de obicei 0,8.

QQ截图20171019170049.jpg

Pentru a se potrivi UPS cu echipament, trebuie să se bazeze pe puterea reală de UPS.

În funcţie de utilizarea mediului de selecţie pot fi împărţite în UPS industriale şi comerciale UPS. UPS industriale să se adapteze la mediul ostil, şi up-uri comerciale au cerinţe de mediu mai mari.

UPS este, de obicei, împărţite în două tipuri: frecvenţă industrială şi înaltă frecvenţă. Frecvenţă industrială UPS este compus din SCR redresor, invertor IGBT, bypass şi munca frecvenţa transformator de izolare impuls. Frecvenţa de redresor si transformator este de 50Hz.
UPS de înaltă frecvenţă este, de obicei, compune redresoare de inalta frecventa IGBT, convertor de baterie, invertor şi bypass. Frecvenţa de comutare IGBT redresoare este, de obicei, în K câteva zeci de KHz, chiar şi la fel de mare ca sute de KHz, faţă de 50 hz, putere frecvenţă se numeşte UPS de înaltă frecvenţă.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com