Acasă > Solutii > Conţinut

Cum de a alege un software de măsurare?

Jun 22, 2017

Software-ul permite aparatului de măsurare să îndeplinească cerințele potențiale de viteză și acuratețe.

Software-ul de măsurare de astăzi poate atinge acest nivel, chiar și cele mai complexe programe nu necesită cunoașterea programării pe calculator. În zilele noastre, software-ul de măsurare este condus de meniuri, reamintește operatorului ce trebuie să facă și chiar recomandă cea mai probabilă opțiune.

 

Programele software au, de asemenea, funcții de analiză și control al proceselor statistice. Software-ul aplicației pentru măsurarea pieselor cu pereți subțiri simplifică poziționarea și măsurarea piesei care conține marginea treptelor, prin piulițe și șuruburi. Conturul complet funcțional face ca mașina de măsurare să poată funcționa rapid și cu exactitate, să confirme piesele complexe, non-geometrice, ne-drepte. Cum ar fi lamele de turbină, rotorul compresorului în șurub, angrenajul, pistonul, CAM și arborele cotit.

 

Pachetul de lucru cu ecartament moale poate construi grafic gabaritul și introduce caracteristicile pieselor prin metode matematice pentru a corecta dimensiunile geometrice. Unele programe oferă astfel de module pentru măsurarea formelor non-regulate, cum ar fi pereții subțiri și ansamblul plastic, parbrizul și evacuarea. Acest lucru reduce nevoia de contoare fixe scumpe. Alte module pot efectua procese de optimizare 2-d și 3-d și pot completa comparațiile de profil.


image.png image.png


Standardul de transmitere a datelor este dezvoltat și acceptat pe scară largă de către industrie, cum ar fi standardul de interfață de măsurare ( DMIS ), care este utilizat pentru a finaliza comunicarea de la sistemul CAD la Masina de masurat ; Standardul inițial de schimb grafic (IGES) este de a finaliza schimbul de date între sistemul CAD și sistemul CAD. O astfel de funcție face ca funcția de măsurare să fie suficientă pentru a fi utilizată în ingineria inversă. În acest moment, datele despre produs provin din măsurarea modulelor sau a pieselor. Transmisia de date poate fi utilă și pentru procedurile de dezvoltare și măsurare a datelor CAD. În situația potrivită, chiar și offline, aceasta poate contribui la reducerea sarcinii masinii de măsurare în producția de masă. Prin urmare, Alegerea software-ului corect de măsurare este de o importanță critică.

Nano Metrology adoptă software-ul de măsurare renumit în întreaga lume - Rational DMIS, care este vizualizat, convenabil și inteligent. Vă poate ajuta să lucrați cu eficiență ridicată și asigurați-vă calitatea produselor dvs., care poate fi cea mai bună alegere pentru a lucra cu dvs.

 

Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com